zaterdag 27 januari 2018

Trui in wording / Sweaterprocess

Soms is het leven gewoon heel druk en loopt het allemaal anders dan gepland. Dat is in ieder geval wat er bij mij gebeurde. Dus loop ik nu achter met mijn planning. Gelukkig ben ik de enige die daar last van kan hebben... Nee hoor, dat valt gelukkig wel mee. Ik geniet vooral van het maakproces en als dat langer duurt, geniet ik langer...

Sometimes life is just very busy and it is all different than planned. That is at least what happened to me. So I am now lagging behind with my planning. Fortunately, I am the only one who can suffer from that ... No, luckily that is not so bad. I especially enjoy the knitprocess and if that takes longer, I enjoy longer ...

Zo begon ik in december aan het achterpand van de trui. Wat een heerlijk patroon. Als je eenmaal de slag te pakken hebt, kan ik aardig doorbreien.

I started in December to knit the back of the sweater. What a wonderful pattern. Once you get the hang of it, I can continue to knit nicely.Half december was het achterpand klaar en begon ik aan het voorpand. De foto is wat donker door de schemering.

In mid-December the back was ready and I started on the front. The photo is a bit dark because of the twilight.
En half januari was ook het voorpand klaar en begon ik aan de eerste mouw. Dat is wat meer puzzelen, want de mouw wordt langzaam breder. Zie dan maar het telpatroon mee te nemen. Maar het lukt, ook al gaat het wat minder snel.

And in the middle of January the front was ready and I started on the first sleeve. That's a bit more puzzling, because the sleeve slowly widens. Then see the chart and also that have to wide slowly. But it works, even if things are not going as fast.


Ik geniet nog even verder van dit breiproces. Ik zal jullie op de hoogte houden. Tot de volgende keer!

I enjoy this process even further. I will keep you informed. Until next time!

5 opmerkingen:

 1. hij wordt prachtig!!!! zelf vind ik de combi van verloopgaren en een patroon meestal minder geslaagd omdat dan of het verloop minder opvalt of het patroon wegvalt. maar hier valt het mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi hoor en je bent al ver, ja toch! Mooie kleur en een patroon, tja ik denk hierbij aan het spreekwoord, je kunt niet praten en breien tegelijk 😜 Groetjes en nog veel breiplezier, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. The pattern and color of the yarn are both so beautiful. Well done, good luck on the finish.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat wordt al heel mooi! Veel breiplezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit wordt echt mooi. Prachtig garen en leuk patroon!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert! Ik vind het heerlijk om jullie reacties te lezen.
Ter info: boven aan mijn blog vind je de privacyverklaring. Als je een reactie achterlaat onder dit blog, ga je ermee akkoord om zichtbaar op mijn blog te staan, tenzij je anoniem reageert.