maandag 20 november 2017

Wat mij bezig houdt...

En dat is een heleboel. Ik had het voornemen om tenminste 2x per maand een blog te schrijven (kan nog steeds toch...hahaha), maar ik merk dat ik veel liever bezig ben met mijn projecten. En voor ik het weet is er dan weer een maand voorbij. Dus heb ik nu gewoon even tijd gemaakt om jullie te laten zien wat er allemaal ligt. En welke ideeën ik heb.

Oké, de reden dat jullie echt niets van mij hoorden: ik heb een patroon van een dekentje getest voor Stefanie (CuteDutch). Dat kon ik natuurlijk niet delen met jullie. Het bleef geheim. Maar wat was dat leuk om te doen. Binnenkort komt het patroon online en dan zal ik jullie mijn versie laten zien.
Dat zegt niet dat er geen andere projecten liggen of klaarliggen. O, wat heb ik toch een hoop ideeën. Nu de tijd nog... Best herkenbaar, niet? Ik had een leuk bolletje (wit met roze en rode stukjes) liggen en de bedoeling is dat het een dubbele muts wordt.


Proeflapje


Helaas voelt het niet zo lekker zacht aan, ook al ziet het er wel heel snoepig uit. Het garen is 100% acryl en waarschijnlijk al best oud. Ik heb geen idee hoe dit bolletje in mijn voorraad komt, maar waarschijnlijk heb ik het ooit gekregen.
Wat wel zacht is, maar nog niet af is...


Tijd om er gauw mee verder te gaan en eens even af te maken. Het ziet er gewoon heel leuk uit. Geen reden om het in de kast te laten liggen, toch?
En dan heb ik nog de nodige nieuwe bollen in huis:
Deze kocht ik bij Echtstudio voor een plaid op onze bank.


Deze voor een trui (er is nog 1 bolletje onderweg). Ik ben heel benieuwd hoe het eruit gaat zien.En deze kocht ik afgelopen zaterdag in Zeist bij Geur en Kleur. Hiervan wil ik een wikkelvest maken. Ook daar ben ik wel nieuwsgierig naar.Ondertussen kreeg ik ook nog 5 stekjes van Sandra's Kalanchoë Daigremontiana. Ik heb ze met liefde geplant en in de vensterbank gezet.
Maar vanochtend bleek dat ze daar toch wel heel droog werden. Dus nu staan ze in de boekenkast. 4 staan nog fier overeind. Er is er 1 die zich wat minder lekker voelt. Ik zal zien hoe het gaat.

Ik verveel me voorlopig niet. Maar ik ga wel proberen om jullie wat meer op de hoogte te houden van het verloop.

8 opmerkingen:

 1. Gezellig om je stekjes zo te zien staan! Omvallen is niet erg; de wortels moeten zich nog goed ontwikkelen.
  Wat een boel mooie projecten zijn er bij jou onderweg/gaan er gestart worden!
  Jammer van die spikkelmuts; het effect van het garen is toch wel heel leuk. Kun je de ‘binnenmuts’ niet van een ander garen maken?
  En dat wikkelvestje.... gaaf!
  Succes met alle projecten!
  Lieve groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie bolletjes wol. En wat een leuke projecten in het vooruitzicht. Prachtige muts.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad, wat een plannen en werk in uitvoering :) je hoeft je niet te vervelen, dat zie ik wel. Leuk een plaid voor op je bank :) Die stekjes van jou zien er goed uit. Ik heb ook stekjes gehad, maar ik denk dat de postbode ze geknepen heeft :( Ik heb ze wel in de aarde 'gelegd'maar of het wat gaat worden, twijfels!!!!
  Leuk als we wat vaker van je horen, maar ik snap het wel, een week is niets en je wilt natuurlijk ook handwerken. Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Genoeg te doen dus :-) Veel handwerkplezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Allereerst: wat een prachtig uitzicht...om jaloers op te worden...;-)
  En respect voor al de projecten die op stapel staan. Wat een kunst om zulke dingen te kunnen gaan breien. Fantastisch dat er mensen zijn die dat kunnen.
  Hoe lang doe je dan over bijvoorbeeld zo'n vest? En dan dat acryltje...dat je breit. 1e foto...
  Dat is inderdaad heel oude 'wol'... volgens mij kan het wel 35 of 40 jaar oud zijn. Ik heb ooit hiervan een baby jasje gebreid met sokjes. Misschien helpt het een beetje om het te wassen met wasverzachter?
  Hele fijne dag verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een boel projecten staan er op stapel, ik puf al als het er meer dan 2 worden. Ik heb geloof ik graag overzicht..:-)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert! Ik vind het heerlijk om jullie reacties te lezen.
Ter info: boven aan mijn blog vind je de privacyverklaring. Als je een reactie achterlaat onder dit blog, ga je ermee akkoord om zichtbaar op mijn blog te staan, tenzij je anoniem reageert.