dinsdag 1 november 2016

De boeklancering

Zoals ik jullie al had verteld, ben ik zaterdag naar de boeklancering geweest van Stefanie. Ik wilde dat boek zo graag hebben. En ik kan je vertellen: het is echt een superleuk boek.
Het was de eerste boeklancering die ik bezocht. Nog nooit eerder gedaan. Ik wist niet precies wat ik moest verwachten. Maar dat kwam vanzelf goed.

Ik stapte in de auto, reed meer dan een uur en kwam aan in Pijnacker. Wat een leuke winkel is Pera & Pasha. Ik voelde me net een kind in een snoepwinkel. Overal mooie bolletjes in prachtige kleuren. En wat meer naar achter in de winkel natuurlijk de tafel met alle knuffels van Stefanie. En... een heel grote stapel boeken. Maar niet minder belangrijk: Stefanie zelf.Wat is het leuk om elkaar dan ook eens in het echie te ontmoeten. Via blogland maak je makkelijk kennis met elkaar en met onze hobbies, maar in het echt maakt het nog gezelliger. Ondertussen signeerde Stefanie mijn boek. En natuurlijk kocht ik niet alleen haar boek. Ik nam ook nog een pakketje mee van Konijn Kas en nog een bol in een van mijn favoriete kleuren.


Uiteraard was dat niet het enige wat ik meekreeg. Bij aanschaf van het boek kreeg je een goodiebag.


O, wat is dat toch leuk om uit te pakken! Dit zat er allemaal in:


2 tijdschriften en het patroon van een koelkastmagneet Ezel Erik


aanbiedingen en leuke hebbedingetjes èn een heel mooi bolletje Mr. Cey-katoen in een kleur die ik supermooi vind (zeegroen, is op de foto niet zo goed zichtbaar)

O, o, mijn hoofd tolt van alle inspiratie en nieuwe ideeën. Ondertussen werk ik snel verder aan m'n bolero. Maar ik kan niet wachten om te beginnen aan de handpop... (hahaha, hoe kan het ook anders)

3 opmerkingen:

 1. Super leuk dat je langs bent gekomen! Heel veel plezier met handpoppen haken en bedankt voor de leuke cadeaus! Echt tof!

  Liefs,
  Stefanie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je het boek op deze manier gekocht hebt, dat maakt het toch specialer :)
  Mooie goodiebag, leuk al die hebbedingetjes. Nu zal de bolero zeker supersnel klaar zijn ;)
  Veel liefs, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat jij ook bij de boeklancering was. Ook ik heb al die leuke handpoppen en knuffels van Stefanie bewonderd, haar boek en wat hakspullen meegenomen. Je hebt helemaal gelijk. Pera en Pasha is een prachtige winkel.
  Heb je Mr. Cey ook in de winkel gezien? Hij zat niet aan een tafel, maar liep rond in de buurt van de boekentafel. Hij heeft net als Stefanie voor een paar mensen zijn boek met knuffelkussens gesigneerd.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert! Ik vind het heerlijk om jullie reacties te lezen.
Ter info: boven aan mijn blog vind je de privacyverklaring. Als je een reactie achterlaat onder dit blog, ga je ermee akkoord om zichtbaar op mijn blog te staan, tenzij je anoniem reageert.