dinsdag 4 oktober 2016

Een eenhoorn en babyschoentjes

Wie mij volgt via IG, heeft al gezien wat ik van de bolletjes aan het maken was, die ik jullie hier liet zien. Het werd lappenpop Eenhoorn.


Is-ie niet leuk geworden?! Het was even een werkje. En er is op allerlei plekken aan gewerkt. Vooral de manen was even een dingetje. Maar als het dan klaar is... Ik vind 'm superleuk geworden.

Heerlijk buiten op een bekend plaid ;-)

Bij (een van) mijn broer(s) tijdens een logeerweekendje.

En gewoon thuis, manen aan het knippen.


Alleen, hoe verder ik vorderde, hoe minder ik dit als kraamcadeautje voor een jongen geschikt vond. Nee, dat roze was toch echt te roze. Dus op het allerlaatst maar gauw iets anders gemaakt.Snoezig hè? Ik vind deze schoentjes zo leuk geworden. Je vindt het patroon hier, wel in het Engels, maar met heel veel foto's. Ben je, net als ik, linkshandig? Tel dan de steken op het eind niet met de klok mee, maar tegen de klok in. Anders kom je niet goed uit.

6 opmerkingen:

 1. Heel leuk. Misschien inderdaad een beetje roze voor een jongenskraamcadeuatje, hihi. De schoentjes zijn snoezig. Probleem ook weer opgelost, en de lappenpop komt vast nog eens te pas.
  Groetjes, Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah, de eenhoorn is zeker schattig! Maar ook ik zou die niet zo snel aan een jongetje geven, aan de andere kant: wat maakt het uit? Mijn volwassen zonen hebben ook een periode roze gedragen en als je erover nadenkt is het ook eigenlijk onzin om een kleur aan een sekse te verbinden, maar toch, het is er zo ingeslopen he ;-)
  De babyschoentjes zijn ook super lief, een heel mooi cadeautje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke slofjes en een leuke eenhoorn, wilde je hem stiekum toch niet zelf wat langer houden ;) want hij is natuurlijk wel super leuk geworden. Groetjes en veel liefs, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De eenhoorn is erg leuk geworden. Maar de slofjes zijn echt wat meer voor jongens.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk, ik ben ook met zo'n lappenpop bezig. De slofjes zijn ook schattig!
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert! Ik vind het heerlijk om jullie reacties te lezen.
Ter info: boven aan mijn blog vind je de privacyverklaring. Als je een reactie achterlaat onder dit blog, ga je ermee akkoord om zichtbaar op mijn blog te staan, tenzij je anoniem reageert.