vrijdag 5 augustus 2016

Eindelijk tijd

Voor wat? vraag je je misschien af. Nou, 2,5 week geleden was ik jarig. Uiteraard werd dat gezellig gevierd. En dan horen daar ook cadeautjes bij. Maar ik was zo druk met dit (ik ben voorzitter van het 4+-team), dat ik de tijd niet had om echt te genieten van mijn cadeautjes. Maar nu komt er weer wat rust in mijn agenda en dan automatisch ook in mijn hoofd. Zelfs van haken is niet zoveel gekomen afgelopen weken. Ik kreeg al bijna afkickverschijnselen. Gekker moet het niet worden... ;-)

Op mijn verjaardag zelf werd ik enorm verrast door een vriendin van mij. Zij kon er door omstandigheden niet bij zijn. En omdat ik 30 werd, wilde ze het ook niet ongemerkt voorbij laten gaan. Dus had ze met mijn kalf geploegd... en bij hem op de zaak een cadeautje laten bezorgen.


Wat een verrassing was dat! Zo leuk! En nog in stijl ingepakt ook. Ik was helemaal verbaasd. Mijn man vroeg me of ik kon raden van wie het was. Aan het handschrift op de enveloppe wist ik het, maar ik kon het gewoon niet geloven. Het was toch echt zo.


En dit zat erin. Het boek 'gehaakte lappenpoppen'. Dat stond zo ongeveer bovenaan mijn verlanglijstje. Dus je kan wel raden hoe blij ik hiermee ben. Uiteraard was dat niet het enige wat ik kreeg voor mijn verjaardag.


Kartelscharen; nog wat boekjes van verschillend kaliber; een haakpakketjes; een paar cadeaubonnen. En dan waren er ook nog een paar die geldelijke bijdragen leverde. Een gedeelte deze week besteed:


Het linker boek heb ik in de winkel 3x in handen gehad en 3x teruggezet. Nou ja, 4x in handen gehad dan, want uiteindelijk heb ik het toch meegenomen. Lijkt me zo leuk om mee aan de slag te gaan. Het rechter boek gekocht omdat ik haken toch wat meer wil afwisselen met breien. En het is zo'n handig boek.

Ik ga lekker verder genieten van mijn cadeautjes. En wat doen jullie dit weekend?

1 opmerking:

  1. Nog gefeliciteerd en mooie cadeaus. Gehaakte lappenpoppen lijkt mij ook erg leuk.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert! Ik vind het heerlijk om jullie reacties te lezen.
Ter info: boven aan mijn blog vind je de privacyverklaring. Als je een reactie achterlaat onder dit blog, ga je ermee akkoord om zichtbaar op mijn blog te staan, tenzij je anoniem reageert.