vrijdag 10 juni 2016

Nog meer papierwerk en wat opruimwerk

Een hele tijd geleden zag ik op een blog enveloppesjablonen van de Hema langskomen. Ik dacht de blog van Margaret, maar dat weet ik niet zeker. Ik kan het niet meer terugvinden. Sowieso een leuke blog vol inspiratie. Dus ga er zeker even kijken. En dat werken met papier beviel me wel goed afgelopen week. Even iets anders dan werken met naald en draad, maar niet minder leuk.
Grappig hè? Ik vind ze zo leuk. Zoals je ziet heb ik designpapier gebruikt (ook van Hema). Superleuk om te maken en bij een cadeautje te doen oid. Dat was niet de enige. Van ander papier maakte ik ook nog deze enveloppe:


Geschreven briefje er ingedaan én opgestuurd natuurlijk. Op mooi briefpapier. Dat stamt nog uit de tijd dat ik regelmatig correspondeerde.

Naast dit papierwerk werd er ook nog wat opruimwerk verricht door manlief en mij. Onze hobbykast puilde behoorlijk uit (mijn schuld). Inmiddels stonden de nodige dozen, zakken ed naast de kast. En dat was niet helemaal de bedoeling ;-). Dus aan de slag geweest:

VOOR

NA
Een beetje passen en meten. Wat weggooien of op de juiste plek opbergen en de kast ziet er weer strak uit. Vooral naast de kast... En nu het zo zien te houden... ;-)

11 opmerkingen:

 1. Leuk die sjablonen ja! Misschien heb je ze bij mij gezien. Ik heb een tijd terug een paar kado gedaan bij een giveaway. Ik heb nieuwe enveloppen nodig. Ook maar weer eens aan de slag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, was dat bij jou! Ik kon het echt niet meer vinden bij wie ik dat gezien had.

   Verwijderen
 2. Altijd handig om een paar leuke envelopjes klaar te hebben liggen voor een verjaardags-kaartje! Maak ze zelf ook regelmatig maar dan van oude kinderboekjes met leuke prentjes of met teksten uit een oude Happynes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed idee om oude kinderboekjes of andere teksten te gebruiken!

   Verwijderen
 3. Wat opruimen al niet doet! Maar nooit te veel weggooien............ Gelukkig heb je je correspondentiepapier nog voor in die mooie enveloppen.
  Groetjes, Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke envelopjes!
  En knap geruimd! Moet ik hier eigenlijk ook doen... :-)))
  Lieve groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zelf envelopjes maken is leuk om te doen. Ze zien er bij jou echt vrolijk uit. Het maakt een broefje of kaartje veel persoonlijker. Wat leuk dat je het idee bij mij hebt gevonden en ermee aan de slag bent gegaan. Lief dat je naar mijn blog linkt.
  Het opruimwerk is goed geslaagd.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Altijd lekker als het weer opgeruimd is, weet je gelijk weer wat je allemaal hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk, die zelfgemaakte enveloppen! Vooral zo met dat mooie papier.
  Opruimen ruimt gelijk je hoofd een beetje op tch?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat zijn leuke vrolijke envelopjes!
  Jullie hebben goed opgeruimd, een heel stuk overzichtelijker zo :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert! Ik vind het heerlijk om jullie reacties te lezen.
Ter info: boven aan mijn blog vind je de privacyverklaring. Als je een reactie achterlaat onder dit blog, ga je ermee akkoord om zichtbaar op mijn blog te staan, tenzij je anoniem reageert.