dinsdag 21 juni 2016

Log Cabin...

Een dekentje (zoals ik hier schreef) gaat het dus echt niet worden. Hahaha, blijkbaar dacht ik wel heel ruim met de hoeveelheid donkerroze die ik ter beschikking had. Inmiddels is mijn donkerroze zo goed als op. En de log cabin is de grootte van een kussentje van 35 bij 35 cm. Mooi maatje voor in de auto. Het zijn niet de kleuren die ik in huis heb. Dus zal het kussentje niet op mijn bank belanden. Maar ik vind 'm nu al leuk.Laatst kreeg ik de vraag of het nog geblockt moest worden. Dat heb ik tot nu toe niet gedaan en het blijft behoorlijk recht vind ik. Wel een werk om elke keer steken op te nemen en weer af te hechten. Ik zou nooit een echte deken maken met dit patroon. Maar ik word er wel blij van als ik er zo naar kijk.

Ondertussen ben ik ook met de achterkant begonnen. Nu in simpele streepjes ook in ribbelsteek. Met een enkel streepje donkerroze.Net over de helft, dus werk ik nog even verder. En uiteraard wordt er ook gewerkt aan Hond Donna. Maar dat een volgende keer.

6 opmerkingen:

 1. Dan geen dekentje. Maar wel een gaaf kussen dat me aan een snoepje diet denken :-)))
  Lieve groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wordt een leuk kussentje zo! Maar lijkt me idd veel werk... steeds weer steken opnemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je schiet al aardig op en een kussen in de auto is ook handig :)
  Nog veel breiplezier, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een lekker vrolijk kussentje voor in de auto wordt het, wat een leuk patroontje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit wordt een mooi en vrolijk kussentje!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert! Ik vind het heerlijk om jullie reacties te lezen.
Ter info: boven aan mijn blog vind je de privacyverklaring. Als je een reactie achterlaat onder dit blog, ga je ermee akkoord om zichtbaar op mijn blog te staan, tenzij je anoniem reageert.