zaterdag 16 april 2016

Yoehoe, shrug is......AF!!!

Vandaag de laatste draadjes afgehecht en nu er echt een eind gekomen aan dit breiproject. Zo blij dat dit klaar is.


Het breien duurde toch wel wat langer dan ik had gedacht. En het seizoen om 'm aan te trekken is wel een beetje voorbij. Alhoewel, hij kan nog wel 'ns van pas komen op een mooie avondwandeling als het te warm is voor een jas en te koel om zonder te gaan... Wie weet. Ik zal jullie eerst nog wat foto's laten zien.Kleuren lijken wat flets als je zo naar de foto kijkt. In het echt zijn de kleuren wat voller. Ik heb nog wat detailfoto's gemaakt voor jullie. Het grote boord is 3 recht, 3 averecht. Het boord van de armen is 2 recht, 2 averecht, anders kwam ik niet uit met het aantal steken.
En dan nog een laatste foto. Ik heb 'm toch maar even opgehangen aan een deur. Hij is leuk, hè?


Tijd voor een fotoshoot buiten heb ik nog niet gehad, aangezien ik mijn fotograaf niet altijd tot mijn beschikking heb. Maar ik kon het niet laten om de shrug vast aan jullie te laten zien. Ik ben er zo trots op. Foto's dat ik 'm zelf draag houden jullie nog van mij te goed.

5 opmerkingen:

 1. Hij is prachtig en ik denk dat je er nog veel plezier van kunt hebben in het voorjaar en in de zomeravonden op het terras! Ik zie de foto's waar je hem aan hebt graag tegemoet!
  Lieve groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Daar mag je echt wel trots op zijn!

  Groetjes,
  Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is hij moooooiiii, natuurlijk ben je trots :-) mag ook hoor!
  Net wat je zegt, die komt vast nog wel van pas op een mooie maar toch koele zomeravond en de foto's die houden we tegoed. Groetjes en een fijne zondag, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw Christine, wat is het gaaf geworden!!!! Volgens mij staat het je fantastisch en ga je hem met heel veel plezier dragen :-) Knap werk!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert! Ik vind het heerlijk om jullie reacties te lezen.
Ter info: boven aan mijn blog vind je de privacyverklaring. Als je een reactie achterlaat onder dit blog, ga je ermee akkoord om zichtbaar op mijn blog te staan, tenzij je anoniem reageert.