donderdag 24 maart 2016

Tunische kol en het begin van een PaasCAL

Jullie hebben het begin van de kol gezien in het vorige bericht over de Knit&Knot-beurs. Het was echt een 'grote-stappen-gauw-thuis'-project. En als je eenmaal de slag te pakken hebt, dan vlieg je er doorheen. Althans dat was mijn ervaring. Hier is-tie bijna af. Dan moet ik alleen nog het laatste randje haken en de draadjes afhechten.


En als dat dan gedaan is, dan is het dit geworden! De buitenkant dan. Ik zal ook de binnenkant laten zien. Die is namelijk ook leuk geworden.


Kijk zelf maar. Binnenkant streepjes, buitenkant blokjes. Ik ben er heel blij mee. Deze gaat veel gebruikt worden.Ondertussen wordt er doorgewerkt aan mijn shrug. Wie mij volgt op instagram (ja, ik zit tegenwoordig ook op instagram. Zie de rechterkolom van mijn blog), heeft al wat foto's van de vorderingen gezien. Ik zal er binnenkort een blog over maken. Maar tussendoor heb ik mijzelf vrijaf gegeven om mee te doen aan de PaasCAL van Wolplein. De eerste 2 zijn af. Gister heb ik geen tijd of eigenlijk geen energie gehad om de 3e te maken. Wie weet, komt dat vandaag wel.


Ze zijn leuk, hè? Ook zin om mee te doen? Klik hier. Ik wens jullie allemaal een Goede Vrijdag en fijne Paasdagen!

4 opmerkingen:

 1. Echt mooi, die col. Ook de kleuren. Ik snap dat die vaak gedragen gaat worden.
  Groetjes, Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi geworden zeg! Heel bijzonder, die verschillende binnen- en buitenkant. Een extra dimensie!
  Lieve groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supermooi haakwerk!!!

  Groetjes, Saskia :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kol! Je zou met dezelfde techniek ok een rokje voor jezelf kunnen maken, dat staat jou vast erg leuk. Ik vind de binnenkant net zo goed buitenkant kunnen zijn ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert! Ik vind het heerlijk om jullie reacties te lezen.
Ter info: boven aan mijn blog vind je de privacyverklaring. Als je een reactie achterlaat onder dit blog, ga je ermee akkoord om zichtbaar op mijn blog te staan, tenzij je anoniem reageert.