zaterdag 27 februari 2016

Even niets

Echt iets te melden heb ik eigenlijk niet, maar ik heb gewoon zin om even lekker te schrijven. Gewoon een beetje met jullie te kletsen. Afgelopen week was zo druk en vol dat ik amper de tijd gehad heb om iets te doen. En zo ben ik nauwelijks een steek verder met de shrug. Van de kikkerlappenpop heb ik alleen het lijfje af. Die kan ik jullie wel laten zien trouwens:


Zoals je ziet, hij trekt een beetje scheef. Ik bedenk daar nog wel iets op als ik de rest ook gemaakt heb en alles in elkaar gezet is.
Het gebeurt niet vaak dat ik zo weinig tijd heb om met mijn hobby's bezig te zijn. Deze week was een uitzondering. Eerlijk gezegd hoop ik ook dat het bij een week blijft. Want zo schiet ik (letterlijk, hahaha) geen steek op... Daarnaast was ik nog bezig om mijn blog wat aan te passen. Ik was toe aan een nieuwe achtergrond. Dus die staat er nu iets meer dan een week op. En ik ben er heel blij mee. Alleen ben ik nog niet tevreden over de tabbladen. Heb je er een aangeklikt, dan is het woord van het tabblad niet meer te lezen. Tot nu toe kon ik niet vinden hoe ik dat anders moet oplossen. Niet dat ik wel tijd had om daarnaar te kijken. Het echte uitzoeken daarvan komt waarschijnlijk komende week. Als een van jullie het weet, dan hoor ik het natuurlijk graag.

En vergeet mijn GIVE-AWAY niet!Je hebt t/m maandag de tijd om te reageren. Dinsdagavond worden de winnaars bekend gemaakt.

Ik wens jullie allemaal een heerlijk weekend. Ik ga hier gewoon even niets doen en lekker van de stralende zon genieten. Het is hier superlekker weer. Tot later!

6 opmerkingen:

 1. Soms heb je even geen tijd, en dat frustreert een beetje, vind ik. Want het is zo lekker ontspannend om met je hobby bezig te zijn. Maar het komt wel goed. Eerst maar eens lekker van die zon genieten :-)
  Fijn weekend, Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk die foto's boven aan de blog van alles wat je gemaakt hebt, gezellig. Tja we kunnen nu eenmaal niet alles tegelijk ;-) Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind je achtergrond ook mooi! Kan het misschien aan de tekstkleur van de tabbladen liggen dat je het woord bovenaan niet ziet? Ik weet het niet hoor, roep maar wat er in mij op komt ;-)
  Ik hoop dat je vandaag heel wat zonnestralen hebt geabsorbeerd om een beetje op te laden, dat maakt al veel goed. Soms loopt het zo dat je weinig aan je hobby toe komt, maar als je dat weer in balans weet te krijgen is er helemaal niets mis aan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was inderdaad de tekstkleur die nog niet goed stond. Dank je voor de tip.

   Verwijderen
 4. Ik denk hetzelfde als Angélique; zou het aan de tekstkleur liggen?
  Altijd een puzzelje. Komt vast goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi begin alvast!! Ik heb het boek & haakgaren hier ook... nu nog de tijd vinden om met haken te starten!

  Groetjes, Saskia :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert! Ik vind het heerlijk om jullie reacties te lezen.
Ter info: boven aan mijn blog vind je de privacyverklaring. Als je een reactie achterlaat onder dit blog, ga je ermee akkoord om zichtbaar op mijn blog te staan, tenzij je anoniem reageert.