donderdag 8 oktober 2015

Interieurideeën

De laatste tijd heb ik behoorlijk wat nieuwe ideeën voor ons interieur. Niet dat het allemaal tegelijk veranderd wordt, maar toch...

Zo wil ik alle kleuren een beetje bij elkaar brengen (en we hebben ongeveer alle kleuren van de regenboog in de kamer)...... Ik heb genoeg ideeen. Alleen de uitwerking, daar gaat nog wel wat tijd overheen. Maar een begin is vandaag gemaakt. Nou ja, eigenlijk niet vandaag. Ik heb afgelopen tijd gewoon het eerste idee uitgewerkt. En van het eerste, kwam het tweede. En de rest volgt dan waarschijnlijk wel vanzelf.

Het eerste idee was om een paar gehaakte pannenlappen aan onze 'kachel' te hangen. Hij heeft van die leuke roedes aan de zijkant. Ideaal om met een haakje iets op te hangen. Het patroon zag ik rond Valentijnsdag dit jaar langskomen toen ik op zoek was naar een wolwinkel in Duitsland. Ergens in mijn hoofd opgeslagen op welke website ik dat zoeken moest en uiteindelijk maanden later aan de slag gegaan. 2 stuks heb ik gemaakt. En manlief lief aangekeken... hij heeft s-haakjes in de winkel en kan ze ook nog zwart spuiten (wat wil je nog meer......). En dan krijg je dit:Vind je ze leuk en wil je ze ook maken? Je vindt hier het patroon. Het is in het Duits, maar absoluut niet moeilijk.

Het tweede was de wand boven de eethoek. Daar hebben heel lang 2 foto's gehangen in lijsten met een dikke zwarte rand. We hadden al nagedacht over verschillende dingen, maar na onze vakantie kwam er een idee boven, wat ook niet meer te stuiten was......De foto is tijdens onze vakantie gemaakt. Dus een prachtfoto met herinnering aan een zeer geslaagde vakantie! Wij zijn er blij mee. En nu verder nadenken over het volgende......

4 opmerkingen:

 1. Dat gaat vast goed komen! De kachel ziet er al heel gezellig uit. En het is nu heerlijk mijmeren aan de eettafel.
  Groetjes, Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie hartjes! Prachtig.

  Ps: je hebt mijn Give Away gewonnen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat leuk! Dat is echt te gek! Ik zal mijn gegevens naar je sturen.

   Verwijderen

Wat leuk dat je reageert! Ik vind het heerlijk om jullie reacties te lezen.
Ter info: boven aan mijn blog vind je de privacyverklaring. Als je een reactie achterlaat onder dit blog, ga je ermee akkoord om zichtbaar op mijn blog te staan, tenzij je anoniem reageert.