dinsdag 8 september 2015

Gevulde schoenendoos

Zo, dat project is afgerond. Ik heb een gevulde schoenendoos voor de verkoping van Afaayo as zaterdag.


Eerlijk gezegd vind ik het wel lekker dat het achter de rug is. Van te voren had ik een heel lijstje gemaakt met de dingen die ik in de doos wilde hebben. En terwijl ik bezig was is dat lijstje behoorlijk gewijzigd. Uiteindelijk heb ik gewoon dingetjes gemaakt, waar ik tijd voor had en die ik leuk vond. Jullie hebben al het eea gezien in verschillende blogs:

Het begin van de omslagdoek en oorbellen
Knuffeldoekje
Work in progress
Work in progress (vervolg)
Omslagdoek

En ik heb er nog wat bijgemaakt. Een tijd terug zag ik op de blog van Stefanie dit leuke armbandje. Dat leek mij zo gemaakt. Dus gauw aan de slag. 3 stuks gemaakt op mijn pols (20 cm) en 3 stuks met knoopjes (16-20cm). Erg leuk om te doen.Voor mijn verjaardag had ik het boek Shetlandkant breien gehad. En ik was gelijk gaan uitproberen. Nou, dit is het geworden...een zeepzakje. En ik had nog een ander zeepzakje liggen. Dus die gaan samen mee.


In het bericht van het knuffeldoekje had ik meerdere links naar leuke knuffeldoekjes/rammelaars. 1 daarvan heb ik ook nog gemaakt en er natuurlijk bijgedaan.


En dan heb ik een telefoonhoesje gemaakt met mijn tunische haaknaald. Een gezellig knoopje erop en voilá!


En dan is er nog het tasje waar ik mee bezig was. Vooral de geknoopte band vergde nogal wat tijd. Maar...het resultaat vind ik zelf heel erg leuk!
En dan heb ik nog snel een sleutelhanger in elkaar gezet. Soms zijn juist dat soort kleine dingen gewoon leuk.


De 2e wijze 'keukeninwoner' is ook klaar. Gezellig setje hè, zo met z'n tweetjes...?!


En als laatst ben ik nog in mijn sieradendoos gedoken. Ik wist dat daar nog wat kettingen in zaten, die ik echt nooit draag, maar wel handgemaakt zijn...


Alles is netjes in de doos gedaan. Donderdag wordt-ie afgeleverd. Helaas genoeg kan ik er zelf zaterdag niet bij zijn, maar ik hoop dat de verkoop goed loopt en er een mooi bedrag aan Afaayo gegeven kan worden!

3 opmerkingen:

 1. Dat is een hele leuke doos geworden! Ik vind vooral de uilen en het konijntje mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke doos, de inhoud, dan, hihi, vrolijkheid ten top
  Groetjes, Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou, dat is een heel mooi gevulde doos geworden! Ik hoop dat ze alles hebben kunnen verkopen en er een goede opbrengst is.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert! Ik vind het heerlijk om jullie reacties te lezen.
Ter info: boven aan mijn blog vind je de privacyverklaring. Als je een reactie achterlaat onder dit blog, ga je ermee akkoord om zichtbaar op mijn blog te staan, tenzij je anoniem reageert.