zaterdag 8 augustus 2015

Work in progress...

Had ik tot een week geleden (nog maar) 3 projecten op de naald staan... inmiddels is dat weer wat gegroeid. Ik heb het een en ander uit de kast getrokken. Hier heb ik jullie al laten zien wat er uit mijn naald rolde voor de verkoping. Dit knuffeldoekje gaat daar ook naar toe en nu staan er verschillende projecten (nou ja, liggen is een beter woord en dan nog letterlijk door de kamer verspreid...) te wachten tot ik het afmaak. Nieuwsgierig zeker naar wat er half af is...?!

1. Gehaakt tasje met een geknoopte bandDit is het patroon wat ik heb gebruikt. Het komt van dit blog, maar ik heb nooit een bericht met deze foto kunnen vinden. Ik heb het zelf via facebook langs zien komen.


2. Vilten mapjes of portemonneetjes.
Erg leuk om te maken, maar het kost me toch meer tijd dan ik dacht.


3. Gehaakt portemonneetje
Het was de bedoeling om hier een sleutelhoesje van te haken. Ik was heerlijk buiten toen ik hiermee aan de slag ging (met zonnebrand in de aanslag om niet al te rood te worden...). Maar uiteindelijk viel het wat klein uit en heb ik er een portemonneetje van gemaakt.
Haha, ik bedenk net dat dit het enige is wat (al wel) af is...!

4. Pannenlappen


Dit is een uil in wording. Ik denk erover om 'm een dubbele laag te maken, zodat je er ook echt hete pannen mee kan pakken...

Wordt vervolgd (en dan is dit waarschijnlijk allemaal af...)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je reageert! Ik vind het heerlijk om jullie reacties te lezen.
Ter info: boven aan mijn blog vind je de privacyverklaring. Als je een reactie achterlaat onder dit blog, ga je ermee akkoord om zichtbaar op mijn blog te staan, tenzij je anoniem reageert.