maandag 17 augustus 2015

Work in progress (vervolg)

Een tijdje terug heb ik jullie beloofd om nog wat verlate verjaardagscadeautjes te laten zien. En die komen mij heel erg goed van pas. Zo kreeg ik van mijn collega's een wolmolen, van mijn ouders 'lace blocking wire kit' en van goede vrienden een leuk tijdschrift met een tunische haaknaald. En natuurlijk kon ik niet laten om die gelijk uit te proberen... ;-). Maar uiteraard mocht dat pas als er tenminste weer iets af was... Anders houd ik me echt niet meer in en maak ik gewoon weer leuke dingen die voor mijn neus komen ipv te werken aan kleine 'producten' voor de verkoping.

Ik zal jullie eerst de wolmolen laten zien. Ik ben hier zo blij mee. Vooral om alle bolletjes die nog door mijn oma zijn opgerold opnieuw op te rollen, zodat ze niet meer wegrollen als ik er mee aan de slag ga.Handig hoor, zo'n stapelbaar bolletje met een prachtig draadje vanuit het midden.

En dan het opspanset. Zo handig bij grote projecten. Ik heb, zoals jullie weten, meegedaan met de MCAL. En met zo'n sjaal is opspannen geen overbodige luxe. Hij is er prachtig door geworden. Helaas liet het weer het nog niet toe om er mooie foto's van te maken... dwz toen mijn fotograaf tijd had was het inmiddels grijs en regenachtig. Dus dat laat nog even op zich wachten.

En dan het tijdschrift...en eerst moest er iets af. Dat is gelukt. Dit tijdschrift kreeg ik en nu is er (nog meer) work in progress. Grappig genoeg had ik het er nog niet zo lang over dat je zo weinig van tunisch haakwerk ziet. En laat er nou lekker veel van in dit tijdschrift staan! Superleuk, vandaar nog meer WIP-projects...Maar goed, laat ik ze dan ook maar gaan afwerken... ;-). In ieder geval zijn de vilten mapjes af en de eerste pannenlap is ook klaar.
De kleuren van de foto's zijn niet super. Ze zijn voornamelijk 's avonds genomen. Ach ja, de foto's spreken voor zich zou ik denken.

Tot een volgend vervolg van mijn WIP-projects.

3 opmerkingen:

 1. Wan een handig wol-opwindapparaat, zeg! Het is zeker fijn dat het draadje vanuit het midden komt.
  En dat tunisch haken schijnt weer helemaal in te zijn.
  Jij verveelt je dus niet :-)
  Groetjes, Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kadootjes heb je gekregen. Mooie bolletjes wol kun je zo draaien! Ideaal. Nog nooit gezien. Ook de lace blocking wire kit kende ik niet. Ziet er ook handig uit. Ik heb vandaag de kopspelden van de Allium MCAL er uit gehaald... Maar zo vaak hoef ik niet zo vaak iets op te spannen. En tunisch haken is ook leuk. Ik heb wel eens wat kleine dingen tunisch gedaan met een gewone haaknaald. Succes met het afmaken van wat je van plan was...

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert! Ik vind het heerlijk om jullie reacties te lezen.
Ter info: boven aan mijn blog vind je de privacyverklaring. Als je een reactie achterlaat onder dit blog, ga je ermee akkoord om zichtbaar op mijn blog te staan, tenzij je anoniem reageert.