zaterdag 29 augustus 2015

CAL 2014 en m'n Ibizajurk (15)

Oeps, bijna mijn maandelijkse blog vergeten. Ik moet eerlijk zeggen dat 'vergeten' best makkelijk gaat met dit mooie weer. De tijd lijkt vandaag wel te vliegen. En dus uiteindelijk eind van de middag nog mijn beloofde blog.

De CAL 2014 ligt momenteel erg stil. Best logisch, met dit soort temperaturen heb ik echt geen zin om daaraan te zitten haken. Voor deze maand 1 week erbij gehaakt, verlenging 3 is een feit!


En dan m'n jurk. Wat heerlijk om daaraan te werken. Zeker nu het eind zo in zicht komt! Alleen ben ik op dit moment nog met een 'r.t'-klus bezig. Maar...eer van mijn werk heb ik zeker. Ik zie er zo uit naar het moment dat ik 'm kan gaan dragen. Lijkt me geweldig! Goed, ik zal het jullie eerst laten zien.

Achterpand bijna af.

en helemaal af!!!


Zoals je ziet is een zijnaad dicht. Met de andere ben ik nog bezig. De mouwen moeten dan nog gemaakt en erin genaaid worden en dan is-ie af!!! Op naar de volgende keer...

3 opmerkingen:

Wat leuk dat je reageert! Ik vind het heerlijk om jullie reacties te lezen.
Ter info: boven aan mijn blog vind je de privacyverklaring. Als je een reactie achterlaat onder dit blog, ga je ermee akkoord om zichtbaar op mijn blog te staan, tenzij je anoniem reageert.