donderdag 23 juli 2015

Verwend...

Oh, wat voel ik mij verwend. Vorige week jarig geweest en goed in de watten gelegd. Van mijn schat een romantisch 'uitje' gehad (nachtje weg met 4-gangendiner, liefdescocktail en ontbijt op bed...) en gezellig samen naar Madurodam geweest.En dan nog verwend met cadeautjes door iedereen...
Van de week maar in het boek 'Shetlandkant breien' gekeken. En eerlijk gezegd...ik word niet snel overspoeld, maar hiervan ging het bij mij toch wel even duizelen. Maar... toch even een 'makkelijk' patroontje opgezocht en uitgeprobeerd. Oefening baart kunst...


Die leuke tas gelijk maar in gebruik genomen vandaag... En het makkelijke is dat-ie precies in mijn fietstas past. Heel handig!


En dan komen er nog cadeautjes, die niet op tijd waren (want PostNL pakketdienst staakte). Dus het verwennen is nog niet helemaal afgelopen. Vanavond ga ik gezellig 'uit' met een vriendin. We hebben ons aangemeld voor een workshop Tapestry haken. Lijkt me heel erg leuk. Er zijn nog weinig aanmeldingen. Dus wie in of rond Den Bosch woont, zin en tijd heeft vanavond...?! Kijk even op deze facebookpagina (bericht van 19 juli) en kom er gezellig bij.

1 opmerking:

  1. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! En wat een verwennerijen kreeg je....
    Hoop dat de workshop geslaagd was.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert! Ik vind het heerlijk om jullie reacties te lezen.
Ter info: boven aan mijn blog vind je de privacyverklaring. Als je een reactie achterlaat onder dit blog, ga je ermee akkoord om zichtbaar op mijn blog te staan, tenzij je anoniem reageert.