zaterdag 25 juli 2015

CAL 2014 en m'n Ibizajurk (14)

Van de week zag ik tot mijn verbazing dat het al weer de laatste zaterdag is van juli. Ik verveel me blijkbaar geen seconde, maar geniet dag in, dag uit van mijn handwerk (voor zover ik dagelijks tijd heb dan...).

Inmiddels ben ik aan de verlenging van de CAL 2014 begonnen. Ik heb gemeten dat ik nog een behoorlijk eind te gaan heb. Of ik dat ook helemaal ga doen, ben ik nog niet uit. Maar het begin is gemaakt. En ik zie wel hoe groot ik 'm uiteindelijk ga maken.

Verlenging 1
 
Verlenging 2

Maar ik heb wat meer tijd besteed aan het jurkje. Ik zou het namelijk wel heel leuk vinden om 'm in september af te kunnen maken... Inmiddels op 2/3 van het achterpand. En dan nog bedenken of ik er wel echt lange mouwen in wil of gewoon de mouwen wat korter maak. Ik kan er nog even over nadenken... ;-)


Foto's zijn wat donker (met mooie schaduwen van mijn handen vanwege het lamplicht), want ik heb ze gisteravond gemaakt. Maar dat deert de pret niet. Binnenkort meer over de workshop van afgelopen donderdagavond. Ik haak lekker verder en wens jullie ook veel plezier bij jullie handwerkjes!

Fijn weekend!

2 opmerkingen:

  1. Als je met leuke dingen bezig bent, dan gaat de tijd bijna ongemerkt voorbij. Jouw deken wordt prachtig. Ik zo benieuwd hoe het jurkje gaat worden. Dit deel ziet er vrolijk uit.

    Veel haakplezier, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als je met leuke dingen bezig bent, dan gaat de tijd bijna ongemerkt voorbij. Jouw deken wordt prachtig. Ik zo benieuwd hoe het jurkje gaat worden. Dit deel ziet er vrolijk uit.

    Veel haakplezier, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert! Ik vind het heerlijk om jullie reacties te lezen.
Ter info: boven aan mijn blog vind je de privacyverklaring. Als je een reactie achterlaat onder dit blog, ga je ermee akkoord om zichtbaar op mijn blog te staan, tenzij je anoniem reageert.