zaterdag 30 mei 2015

CAL 2014 en m'n Ibizajurk (12)

Ja, dan is er alweer een maand voorbij. Laatste tijd heb ik zoveel te doen, dat ik gewoon niet meer zo aan bloggen toekom als ik zou willen. Dus - dat kan ik nu alvast verklappen - de volgende blog wordt een allergaartje... En dan komt er nog een blog over het Brei- en Haakfestival in Nieuwpoort. Gister ben ik daar met mijn moeder geweest. Supergezellig en veel gezien. Nieuwe steek geleerd, maar daar later meer over.
Nu eerst deze. Ik heb tussen alle bedrijven door toch nog wel wat aan de CAL 2014 en m'n Ibizajurk kunnen doen. En...ik was inmiddels ook behoorlijk nieuwsgierig hoe lang m'n deken nu is, want ik moet tot de 1.80m ongeveer... Je ziet het zo, maar ik heb nog ff te gaan. En ook het achterpand van het jurkje groeit. Zei het wat langzaam momenteel. Ach, ik zeg maar: 'Langzaam, maar gestaag. Dan komt-ie vanzelf een keer af.' Benieuwd naar de foto's zeker?

week 36

week 37

week 38
Zoals jullie zien heb ik tussen week 37 en week 38 geen kleurwissel gedaan. Ik wilde namelijk de bobbels rood, omdat ik de keer hiervoor de bobbels ook al wit had gedaan. Ach ja, zo pas ik het af en toe gewoon naar eigen smaak aan. Ik heb een overzichtsfoto van de deken tot nu toe:Tsjah, nog bij de 1.80m, maar ik ga door... En dan nog een foto van het achterpand van het jurkje:


3 opmerkingen:

 1. Je CAL schiet al op en wordt erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gewoon lekker doorgaan! Er komt vanzelf een eind aan....:-))) En het ziet er goed uit!
  Groeten, Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bent al een flink stuk over de helft van de deken en als je kijkt hoe mooi het wordt, word je vast gestimuleerd om lekker door te haken :-)
  Je jurkje gaat ook goed, het is nog geen zomer ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert! Ik vind het heerlijk om jullie reacties te lezen.
Ter info: boven aan mijn blog vind je de privacyverklaring. Als je een reactie achterlaat onder dit blog, ga je ermee akkoord om zichtbaar op mijn blog te staan, tenzij je anoniem reageert.