zaterdag 9 mei 2015

Babyrammelaar

Zo lief, zo schattig...


Toen ik hoorde dat de vrouw van een vriend van mijn man zwanger was, ging ik gelijk op zoek naar een leuk patroontje. Maar ik wilde eens wat anders dan vestjes, mutsjes of sokjes. En toen kwam ik dit patroon tegen: een babyrammelaar met de kop van een beertje. Op facebook heb ik 'm al vaker langs zien komen. En het leek me leuk om te maken. De armpjes en oortjes snel gemaakt. En toen verdween alles in de kast. Zo van: 'dat komt nog wel'.


Tot we eind vorige week hoorden dat ze bevallen was van een dochter. Moeder en dochter maken het goed. Maar toen moest ik nog even snel in actie komen, want ja... het moet natuurlijk wel op tijd af zijn. Dus gauw de boel weer uit de kast getrokken en aan de slag gegaan.Bij het vullen heb ik er een leuk belletje in gedaan, die ik een tijdje terug had gekocht op de hobby- en handwerkdagen. Hij rammelt en rinkelt echt!


We zijn nog niet op kraambezoek geweest, want moeder heeft veel rust nodig. Dus het kraambezoek wordt goed gedoseerd. Maar...het cadeautje ligt klaar.

3 opmerkingen:

  1. Superschattig! Daar zullen ze blij mee zijn! En het is maar goed dat de rammelaar een "rammeltje" heeft, hihi.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert! Ik vind het heerlijk om jullie reacties te lezen.
Ter info: boven aan mijn blog vind je de privacyverklaring. Als je een reactie achterlaat onder dit blog, ga je ermee akkoord om zichtbaar op mijn blog te staan, tenzij je anoniem reageert.