donderdag 30 april 2015

Sjaals....

Oké dan. Beloofd is beloofd. Mooie foto's zijn gemaakt. Nee, niet in de zon...die scheen namelijk net niet op dat moment. Maar...de foto's zijn er niet minder om geworden. Vind ik zelf dan. Hier zijn de foto's...


Het leuke van de patentsteek is dat je beide kanten van de sjaal kan gebruiken. En ze er allebei weer net anders uitzien.Maar dat was niet de enige sjaal. Jullie weten misschien nog wel dat ik een colsjaal aan het armbreien was van groene 'wol' met een hoog knuffelgehalte. Eerlijk is eerlijk. Ik heb 'm van de winter helemaal niet gedragen. Ook niet 1 keertje ofzo. En het lag niet aan de kleur. Groen kan altijd prima bij mij. Ik heb me echt afgevraagd wat te doen. Weggooien? Maar dat kon ik niet over mijn hart verkrijgen... Tjsah, wat dan? Eerst maar uithalen (wat helemaal niet zo makkelijk was, zoek, zoek naar het beginnetje). En toen zat ik wat te zoeken op youtube en kwam dit filmpje tegen. Gelijk had ik zoiets van 'dit wordt het'. Zogezegd, zogedaan. 6 'draden' geknipt van 3,30m en hup...vlechten maar.


Hij is lekker lang. Kan drie keer om mijn nek, dus komende winter zitten we er warmpjes bij als het koud wordt... En nu weer door met de andere projecten...

4 opmerkingen:

 1. De patent sjaal is heel mooi geworden. Staat goed! Slim idee om te gaan vlechten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de sjaal super mooi! En dat vlechten ziet er echt top uit! Je zal de sjaal vast en zeker wel meer gaan dragen nu.. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat staan jullie allebei goed op de foto; mooi stel! O wacht, het gaat natuurlijk om de sjaals :p
  Beide sjaals zullen vast heerlijk dragen en passen heel mooi bij jullie, goed gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. WoW! Mooi hoor! Ziet er echt top uit bij jullie beide! Goed idee om jouw sjaal te vlechten. Groetjes, Lotte

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert! Ik vind het heerlijk om jullie reacties te lezen.
Ter info: boven aan mijn blog vind je de privacyverklaring. Als je een reactie achterlaat onder dit blog, ga je ermee akkoord om zichtbaar op mijn blog te staan, tenzij je anoniem reageert.