maandag 9 maart 2015

Zaterdag...

Wat een heerlijke dag was zaterdag. 's Ochtends eerst gewoon de boodschappen gedaan. Geheel volgens normale routine. Maar daarna...eerst nog even op de bank met een kopje thee genieten van het vooruitzicht. Lekker lunch voor mezelf gemaakt. En toen... belde mijn zus. Zij had namelijk het popje opgehaald bij mijn moeder om het door te geven aan haar vriendinnetje van 7. Het jasje had ik haar over de post gestuurd en ik kreeg van haar nog een foto van het popje met jasje aan. Die wil ik nog met jullie delen. Ze is zóóó schattig, dat ik zelf haast smelt bij het zien van de foto...

Het jasje is gewoon perfect! En daarna...

...mijn fiets gepakt en op naar de Brabanthallen! Ik had er zo'n zin in, dat mijn dag bij voorbaat al niet meer stuk kon. En dan kom je op de beurs. Vriendin opgezocht die ook net aangekomen was. Eerst maar even een route bepaald hoe we wilden lopen. Want ja, we wilden natuurlijk wel alles zien. Haha, en het leuke is dat we ons vervolgens totaal niet aan die route gehouden hebben... Ach ja, best herkenbaar, niet? Het was zo leuk om al die wolletjes/katoentjes te zien. De alpaca's te bewonderen (wat een prachtige beesten zijn dat eigenlijk!). We hebben van alles gezien. Niet alleen maar breien/haken, maar ook poppenhuizen, kantklossen, shadowpainting (heb ik ook ooit gedaan), decopatch en nog veel meer... Wauw, wat is het heerlijk om vooral inspiratie op te doen. Ik was niet specifiek naar iets opzoek, maar toch kwam ik niet met lege handen thuis (hoe kan het ook anders...). Dit waren mijn aanwinsten:

 2 prachtige bollen Ice Yarns, waar ik inmiddels een leuk patroon van een zomertruitje voor heb gevonden. (Mijn handen jeuken, ik wil zo graag beginnen...)

 Schutdoosjes, belletjes om rammelaars mee te maken. Het lijkt me een leuke toevoeging in een knuffel...

 Prachtige kralen voor bij een jurk... er waren zoveel mooie kralen, dat kiezen best lastig was.


 2 borden met leuke teksten. Vooral naar de onderste hadden mijn man en ik al eerder gekeken. We waren er alleen nog niet aan toegekomen om zoiets aan te schaffen of te maken. Het leuke is dat de kleur zo goed bij onze trap past (we wonen op eenhoog, dus iedereen moet de trap op en komt er dan langs), kijk maar:

Ja, ja, ik hoor je al bijna denken: misschien de leuningen nog even bijwerken...?! Staat nog ergens op het lijstje...

Het was een fantastische dag. Mijn vriendin en ik hebben genoten. Vooraf hadden we nog zoiets van 'als we het zat zijn, gaan we gewoon naar huis', maar we hadden echt de hele middag nodig om alles te zien. En zat waren we het nog lang...niet!

6 opmerkingen:

 1. O, wat staat het jasje het poppetje lief!
  Je hebt mooie bolletje gescoord op de beurs, ik ben benieuwd hoe het truitje wordt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn hé zo'n dag!
  Leuk poppetje, met kleertjes en al.
  Greetzz MG

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schatje! Heel mooi gehaakt,
  groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert! Ik vind het heerlijk om jullie reacties te lezen.
Ter info: boven aan mijn blog vind je de privacyverklaring. Als je een reactie achterlaat onder dit blog, ga je ermee akkoord om zichtbaar op mijn blog te staan, tenzij je anoniem reageert.