zaterdag 28 maart 2015

CAL 2014 en m'n Ibizajurk (10)

En toen was het alweer de laatste zaterdag van maart. Tijd voor mijn maandelijkse update van de CAL 2014 en m'n Ibizajurk. Het 10e blogbericht over mijn 'grote projecten'. Ik ben de laatste tijd nogal verbaasd over de snelheid waarmee de maanden verstrijken. Het eerste kwartaal van het jaar zit er alweer op. Ach ja, dat komt waarschijnlijk doordat ik me totaal niet verveel. Ik ben, als ik daar tijd en energie voor heb, heerlijk aan het haken (of breien). Zowel aan de CAL als aan het jurkje. En stiekem (já) ben ik toch nog aan een nieuw projectje begonnen, een zomertruitje. Dat laat ik jullie later wel zien. Ik heb tegen mezelf gezegd, dat ik daar alleen aan mag haken in 't brei- en haakcafé...anders komt de rest nooit af...
Maar ik zal jullie nu eerst de foto's van de CAL 2014 laten zien.

week 31

week 32

week 33

week 34
Het begint nu voor mijn gevoel wel op te schieten, maar hoeveel ik daarna nog in de verlenging moet... Wie dan leeft, wie dan zorgt óf komt tijd, komt raad. Ik haak gewoon rustig verder en ik zie wel wanneer ik 'm lang genoeg vind.

En, nieuwsgierig hoever ik mijn het voorpand van het jurkje ben....??? Kijk maar:


Bijna klaar! Joepie! Ziet er vrolijk uit, hè? Ik heb zo'n zin om 'm te dragen als-ie af is! Vanavond heb ik een gezellig haakavondje ingepland met een vriendin. Dan ga ik 'm verder afmaken. Dus...eind april is-ie af en ben ik al begonnen met het achterpand. Wat een heerlijk gevoel. Ik houd jullie op de hoogte!

4 opmerkingen:

 1. Je deken wordt erg mooi. Ik ben zelf ook nog steeds met de CAL 2014 bezig. Mijn deken is bij week 36. Je jurkje wordt erg vrolijk. De maanden vliegen voorbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo herkenbaar! De maanden vliegen echt voorbij. Je jurkje wordt echt geweldig! Alleen alle draadjes die.je nog moet afwerken. O dat is niet zo'n leuk werkje....maar goed....als het klaar is dan heb je ook wat :)
  Groetjes, Lotte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou, dat zijn toch aardige vorderingen? Het ziet er beiden prima uit, veel haakplezier verder!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert! Ik vind het heerlijk om jullie reacties te lezen.
Ter info: boven aan mijn blog vind je de privacyverklaring. Als je een reactie achterlaat onder dit blog, ga je ermee akkoord om zichtbaar op mijn blog te staan, tenzij je anoniem reageert.