zaterdag 20 december 2014

Olifantje Olof en sjaal in wording...

Ja, er is een olifantje geboren... Nee, niet gehaakt dit keer, maar van vilt. Een lief baby-olifantje. Z'n broertje of zusje moet nog geboren worden, maar hij is al op de wereld komen kijken. Olof heet-ie.
Nu heeft mijn grote olifant ook een schattig kleintje...
Tjah, het was druk hier de laatste weken. Veel tijd om iets te doen heb ik niet gehad. Ik was vooral blij als ik 's avonds zat en dan was een boek soms heerlijk om even m'n hoofd leeg te maken. Veel zin en energie om te haken of te breien had ik niet. Dus mijn grote projecten liggen even stil. Maar dat zegt niet dat er niets gedaan is. Momenteel ben ik bezig met een sjaal voor mijn man. Hij wilde graag 'lengtestrepen'. Ik heb wat gebrainstormd en kwam uit bij de patentsteek. Leuk om te doen, maar wel een langer durend project. Althans, voor iemand die weinig breit, zoals ik... Hij wil graag de kleuren grijs en zwart.


Ik ben er lekker aan bezig, ookal gaat het niet zo snel. Ik merk wel dat ik nu aan een klein, liefst felgekleurd, tussendoorprojectje toe ben... Mm, even nadenken. Jullie zien het later wel.

2 opmerkingen:

  1. Leuke olifantjes! Mooie sjaal ook. De patentsteek in meerdere kleuren heb ik ook een keer gedaan. Inderdaad een hele klus, maar het geeft wel een mooi effect.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Schattig je olifantjes! De sjaal is al erg mooi. Leuk zo met zwart en wit. Als ik dat zo zie wil ik ook leren breien. Misschien moet ik me er maar eens in verdiepen. Groetjes, Lotte

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert! Ik vind het heerlijk om jullie reacties te lezen.
Ter info: boven aan mijn blog vind je de privacyverklaring. Als je een reactie achterlaat onder dit blog, ga je ermee akkoord om zichtbaar op mijn blog te staan, tenzij je anoniem reageert.