donderdag 27 november 2014

Dé CAL en m'n Ibizajurk (7)

Het zevende bericht alweer. Nou ja, eigenlijk alleen wat de CAL betreft. Met het jurkje ben ik nog maar net aangehaakt. Desondanks vordert zowel de CAL als het jurkje. Wel wat langzamer dan ik had gehoopt. Maar dat komt meer doordat er steeds meer bij komt en ik soms (iets...) teveel tegelijk wil doen. Ik ga rustig verder. Deze maand heb ik 3 weken van de CAL gehaakt.

Week 21

Week 22

Week 23
Ik kwam er bij week 23 achter dat de 2e toer van de stersteek in dezelfde kleur moest... Tsjah, beetje laat, dit is de 3e keer dat deze steek gehaakt werd door mij. Ik bedacht dat ik 'm gewoon net zo doe als de anderen. Dwz gewoon van kleur wisselen aan het eind. Mijn deken wordt zo in ieder geval een eenheid... Voor de verandering heb ik de hele deken (voorzover die af is) op de foto gezet. De foto is een beetje donker geworden, maar het wordt al een hele lap.


Met m'n Ibizajurk ging het ook wat langzamer. Aan alles tegelijk werken, gaat niet zo snel. Dus moet ik dan mijn tempo wat omlaag schroeven. Maar ik ben inmiddels bijna halverwege het achterpand. En het haken is niet moeilijk, maar je moet wel steeds van kleur wisselen. Niet dat ik dat erg vind. Ik houd wel van dit kleurrijk geheel.


Het zal een feest worden om dit te dragen. Gauw maar weer doorwerken dan...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je reageert! Ik vind het heerlijk om jullie reacties te lezen.
Ter info: boven aan mijn blog vind je de privacyverklaring. Als je een reactie achterlaat onder dit blog, ga je ermee akkoord om zichtbaar op mijn blog te staan, tenzij je anoniem reageert.