woensdag 22 oktober 2014

Dé CAL en m'n Ibizajurk (6)

Ja, er is weer een maand voorbij. De maand waarin ik zou uitproberen om elke week aan 1 project te werken. Nou ja, dat liep op zich wel goed, maar dan wil ik veel te veel doen. En...zoals je al aan de titel ziet: er is 1 project afgevallen. Ik ga de restjesdeken weer uithalen. Een half jaar terug is mijn oma overleden. En zij breide nogal het een en ander. Nu kreeg ik van mijn moeder al haar restjes. Dus ja, dat wordt opnieuw uitzoeken en een nieuwe restjesdeken beginnen. Het voordeel is dat ik nog niet zover op weg was, anders weet ik niet of ik 'm weer had uitgehaald. Maar nu wel. Dus dat project wordt even op de lange baan geschoven.
Dé CAL niet. Daar haak ik rustig aan verder. In m'n eigen tempo. Deze maand week 17 t/m 20 eraan gehaakt en al begonnen met week 21. Het is leuk om te zien. Zo'n project dat langzaam maar gestaag vordert. En dan al die mooie foto's van alle dekens die nu klaar zijn. Hier zijn mijn foto's:

week 17

week 18

week 19

week 20

En mijn kleurrijkste project: het Ibizajurkje. Het is een genot om eraan te werken. Alleen al vanwege de kleuren. Ik heb bedacht dat ik alle draadjes laat hangen om straks het achter- en voorpand met die draadjes aan elkaar te naaien. Ja, dat wordt nog een heel werk. Maar ik moet eerst alle panden maar 's haken. Hier het begin van het achterpand.Het is wel lastig om zo'n kleurrijk geheel goed op de foto te krijgen. Zeker als het 's avonds ook nog donker is. Maar dat-ie kleurrijk is, spreekt voor zich...

1 opmerking:

  1. Je schiet al aardig op! Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat van je ibiza jurk! Groetjes, Lotte

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert! Ik vind het heerlijk om jullie reacties te lezen.
Ter info: boven aan mijn blog vind je de privacyverklaring. Als je een reactie achterlaat onder dit blog, ga je ermee akkoord om zichtbaar op mijn blog te staan, tenzij je anoniem reageert.