zaterdag 23 augustus 2014

Vrolijke verjaardagskaarten

Wat is het toch heerlijk weer! Ik geniet er gewoon van. Die regen tegen de ruit en dan je haakwerk op je schoot. Lekker knus bezig. En als de zon schijnt en het kwik weer stijgt naar meer zomerse temperaturen een lekkere wandeling maken. Heerlijk gewoon.

Mijn blog was niet het enige wat jarig was deze week. Ook mijn schoonvader en de (stief)oma van mijn man vierden hun verjaardag. En wat is er leuker dan iets krijgen wat zelfgemaakt is? (Althans...dat vind ik ;-), tot nu toe is het nog altijd gewaardeerd door deze en gene) Misschien moet ik zeggen: 'wat is er leuker dan iets persoonlijks maken wat (voor mijn gevoel) bij de persoon in kwestie past? Niets!' Dus ik ging aan de slag. Dit keer niet met naald en draad, maar met papier en pen. Het was even oefenen, oefenen, oefenen, maar ik was over het eindresultaat zeer tevreden. Hier zijn de foto's.

Het voorbeeld voor de eerste kaart.

En het voorbeeld voor de tweede kaart.

Eerst oefenen op het schrijven. Was beslist nog lang niet zo makkelijk als het leek...Het resultaat van de eerste kaart!

Even oefenen voor kaart 2.

Toen het begin gemaakt.En dan...het resultaat van de tweede kaart!

Ik vind het fantastisch om iets persoonlijks te maken voor de mensen om mij heen. En wat kan ik dan genieten van het resultaat. Vooral om dat met jullie te delen!

1 opmerking:

Wat leuk dat je reageert! Ik vind het heerlijk om jullie reacties te lezen.
Ter info: boven aan mijn blog vind je de privacyverklaring. Als je een reactie achterlaat onder dit blog, ga je ermee akkoord om zichtbaar op mijn blog te staan, tenzij je anoniem reageert.