dinsdag 19 augustus 2014

HIEP HIEP HOERA, mijn BLOG bestaat 1 JAAR!!!

Hieperdepiep...HOERA.


Mijn blog bestaat 1 jaar!


Wat is de tijd snel gegaan zeg. Vast herkenbaar voor veel mensen...! Een jaar geleden begon ik mijn blog met het bericht over een omhaakte steen. Daarna volgden nog 54 berichtjes over mijn haak-, brei- en andere knutselprojectjes. Ik vind het heerlijk om te bloggen. En mijn creatieve geest staat sindsdien niet meer stil. Het ene na het andere project wordt geboren. Of ik heb alweer iets leuks gezien via andere blogs of facebook of waar dan ook. Het is geweldig om zoveel inspiratie op te doen. Ik moet mezelf regelmatig afremmen, maar dat geeft niet. Wat in het vat zit, verzuurt niet. Ik wil jullie hier een overzicht geven met foto's per maand wat er dit afgelopen jaar uit mijn handen gekomen is.

Augustus 2013
September 2013
Oktober 2013
November 2013
December 2013
Januari 2014
Februari 2014
Maart 2014
April 2014
Mei 2014
Juni 2014
Juli 2014

Het was even een werkje om deze collages te maken. Maar ook erg leuk. En...wel duidelijk, de ene maand actiever dan de andere maand. Ach ja, hoort erbij!

En... bij deze blogverjaardag hoort een feestje. Ik wil een give away organiseren, maar daar ben ik nog over aan het nadenken. Het wordt waarschijnlijk in september. Dus...houdt mijn blog in de gaten.

Tot later!

3 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd! Wat leuk, die collages van elke maand. Dan zie je echt hoe productief je geweest bent.
  Groetjes, Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zo'n jaaroverzicht! En gefeliciteerd met je eerste blogjaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! Ik herken wat je schrijft. Het bloggen stimuleert om steeds weer wat anders te maken. En er is inspiratie genoeg op internet! Op naar het volgende jaar!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert! Ik vind het heerlijk om jullie reacties te lezen.
Ter info: boven aan mijn blog vind je de privacyverklaring. Als je een reactie achterlaat onder dit blog, ga je ermee akkoord om zichtbaar op mijn blog te staan, tenzij je anoniem reageert.