vrijdag 25 juli 2014

Kleurrijk haken...

Af en toe ;-) haak ik naast de grote projecten ook nog wat kleins tussendoor. Afgelopen 2 weken heb ik geëxperimenteerd met kleur. En dat bevalt me erg goed. Vooral de volgorde van de regenboog!!!
Zo haakte ik een aantal granny mini mandala's. Van de eerste heb ik per toer een foto gemaakt. Het is zo leuk om te doen. Vooral het kleurrijke, vrolijke effect! Terwijl ik ermee bezig was, voelde ik me haast nog vrolijker worden dan ik al was...dus...AANBEVOLEN! Ik zal je eerst de foto's laten zien.

Het patroon kan je HIER vinden. Op Zooty Owl's Crafty blog. Een blog vol inspiratie en patronen. Heerlijk om rond te neuzen. En door de draadjes zo veel mogelijk mee te haken, hoef je achteraf ook niet zoveel af te hechten. Ach ja, gemak dient de mens...
Ik heb er nog 2 gemaakt, 1 op willekeurige volgorde en 1 als regenboog.Maar het bleef niet bij deze mandala. Eind vorige week plaatste ze een nieuw patroon op haar blog, een Bougainvillae Doily. En ik kon natuurlijk niet laten om ook deze te maken...ja, juist... als regenboog! Deze wordt wel een stuk groter dan de mandala. De doorsnee is 24 centimeter, gehaakt met haaknaald 3. Bij deze het verschil tussen een witte en een zwarte ondergrond...Er komt vast nog meer van dit spul, want...
I like it, I love it!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je reageert! Ik vind het heerlijk om jullie reacties te lezen.
Ter info: boven aan mijn blog vind je de privacyverklaring. Als je een reactie achterlaat onder dit blog, ga je ermee akkoord om zichtbaar op mijn blog te staan, tenzij je anoniem reageert.