Volgers

zaterdag 13 augustus 2016

Vrolijke slinger

Een paar weken terug liet ik jullie hier al zien dat ik meedeed met de online workshop van Wolplein. Van de week heb ik een inhaalslag gemaakt. Anders zou het weer te lang blijven liggen. Inmiddels had ik de basislapjes al klaar.


Ik moest alleen nog de tussenlapjes. Zo noem ik ze zelf. Ik had bedacht dat ik een kleine slinger zou maken. 1 lapje van elke basissteek en dan nog 4 tussenlapjes.


In het roze/paarse lapje heb ik geprobeerd om met de rechte steek een hartje in te haken in de tricosteek. Dat komt niet helemaal uit, maar ik denk dat het in een grotere lap wel goed zichtbaar kan zijn.


En toen alle lapjes aan elkaar gemaakt. Op een bepaalde volgorde uiteraard. Ik vond het heerlijk om zo lekker te spelen met die kleuren. Daarna maar even de strijkbout erover gehaald, met een vochtige theedoek ertussen. De lapjes krulden toch wel behoorlijk om.En nu hangt-ie aan de boekenkast. Ja, wel tijdelijk. Ik moet nog even een plekje bedenken waar ik 'm op wil hangen. Voor nu kan ik er gewoon van genieten in de kamer. En dat is ook wel leuk.Het was echt leuk om mee te doen! Kijk op de blog van wolplein als je 'm ook wil maken. Volgende week zal ik jullie laten zien waar ik nu mee bezig ben.

Tot dan! Fijn weekend!

6 opmerkingen:

 1. Super leuk geworden en ik zie goed dat het een hartje is hoor :)
  Weer iets af :)
  groetjes en een fijne dag, anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is hij leuk geworden, echt super!! Mooie kleurtjes ook bij elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke techniek lijkt me. En leuk dat je van de oefenlapjes zo toch nog wat kunt maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. trés sympa une jolie guirlande, tu pourrais participer a mon défi grannys chaque jeudi ce serait cool a bientôt biz

  BeantwoordenVerwijderen