Volgers

donderdag 21 juli 2016

Workshop tunisch haken

Een paar weken geleden is Wolplein begonnen met een online workshop tunisch haken. Ik heb er over nagedacht of ik wel of niet zou meedoen. Eerst had ik mezelf toegezegd mee te mogen doen als het kussentje af was. Maar toen sloeg de twijfel toe. Komt Hond Donna dan wel op tijd af? Uiteindelijk gewoon besloten om wel mee te doen. Het is zo'n leuke slinger met allemaal steken die ik nog niet ken (ik kende alleen de basissteek en de tricot- of breisteek). Ik kwam er wel achter dat ik gewoon een boekje heb waarin meerdere tunische steken worden uitgelegd.

Maar goed, ik pakte mijn doos met katoen en zocht wat kleurtjes uit met dezelfde dikte. En toen kon ik vast aan de slag.Hier vind je les 1 t/m 3:
Les 1
Les 2
Les 3

En nu is het wachten op les 4... En ja, ondertussen is Hond Donna flink gegroeid (oh, wat is het lang geleden dat ik daarover blogde). Daarover volgende week meer.

6 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je de online lessen volgt, wil ik ook een keer leren Tunisch haken, maar ja ik ben al met zoveel bezig. Het moet wel leuk blijven. Geniet ik toch lekker met jou mee :-) Groetjes en veel haakplezier, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zien er mooi uit!
  Ik moet van mezelf eerst àlle lopende projectjes afwerken alvorens met tunisch haken te beginnen. De juiste haaknaald lig al klaar ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat Tunisch haken gaat je goed af, leuk!
  Hond Donna wordt vast een schatje, ik ben benieuwd naar haar :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, lijkt mij ook zo leuk, dat tunisch haken! Maar ook ik heb nog een aantal lopende projecten, en mag dus van mezelf niet meedoen...
  Veel plezier
  Groetjes, Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tunisch haken ken ik nog niet. Misschien dat ik ooit een poging ga wagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk! Ik twijfel ook nog of ik de lessen ga volgen, je leert er wel veel van denk ik! Ik vind je kleurencombi's super leuk! En je hebt een mooi blog, ik ga je volgen :-)

  BeantwoordenVerwijderen