Volgers

zaterdag 9 april 2016

Shrug bijna af

Yeeaah! Mijn shrug is bijna af! Oh, wat heerlijk. Het schiet nu echt lekker op en dat vind ik helemaal niet erg. Wat zie ik er naar uit dat dit project klaar is. Het was een flinke klus om het boord eraan te breien, maar op een rondbreinaald ging het toch nog best snel. Alleen de toeren zijn gewoon eindeloos lang. Ik zal het jullie laten zien:


Ik moest helemaal rond langs de rand van de shrug. En dan worden de toeren best lang... Maar het werd wel een heerlijk, tomeloos breiwerk. Hieronder heb ik 'm dubbelgevouwen, zodat jullie de rand goed kunnen zien.


Ondertussen ben ik vast begonnen aan een ander project, wat op bestelling wordt gemaakt.


Wat heerlijk om weer 's te haken na al dat breien. Hier ben ik nog wel even zoet mee, maar dat kan. Uiteindelijk wil ik 'm over een week of 5 af hebben. En dat zou moeten lukken.

Wat scheen de zon heerlijk vandaag! Vanmiddag lekker even naar buiten, op ons balkon, het boord van de ene mouw is gebreid. En ik kan inmiddels op 4 naalden breien. Wat een gepruts was dat met de eerste naalden. Inmiddels de slag te pakken. Nu het andere boord nog en dan alle draadjes afhechten...


Ik hoop dat jullie ook genoten hebben van het heerlijke voorjaarszonnetje. En anders gauw je kans pakken zodra hij schijnt!

Fijn weekend!

4 opmerkingen:

 1. Knap hoor, op 4 naaldjes! Ik heb zo een paar kerstballen gebreid, maar ik vond het niets :-))
  Het was heerlijk vandaag. Eigenlijk heb ik er iets te weinig van genoten. Hopelijk krijg ik morgen een herkansing ;-)
  Lieve groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O wat ben je al ver het eind is in zicht, maar je hebt straks wel een heel mooi resultaat want hij is prachtig. Ja fijn hé even een uitstapje naar een haakwerkje. Ja ik heb vandaag ook al lekker in het zonnetje gezeten :)
  Succes met de laatste Shrug loodjes ;-) groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O, wat zal dat een heerlijke shrug zijn en nog heel leuk staan ook! Succes met de laatste loodjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk, als het einde in zicht is. Ik denk dat je hem meteen kunt dragen, zo 's avonds is dat erg prettig in deze tijd van het jaar.
  Succes met de bestelling.
  Groetes, Jannie

  BeantwoordenVerwijderen