Volgers

zaterdag 16 januari 2016

Waar ik mee bezig ben

Ik heb jullie beloofd te laten zien waar ik op dit moment mee bezig ben. Nu kan ik niet alles laten zien en dat ene houd ik nog voor jullie geheim. Zelfs geen tipje van de sluier (tsjah, kan nu echt niet anders). Maar wat ik jullie wel kan laten zien is het vervolg van mijn shrug. En ik ben - zoals ik haar beloofd heb - met de omslagdoek voor mijn moeder bezig. Heerlijk om iets te maken waarvan je van te voren weet dat het gewaardeerd wordt. Ik zal jullie wat foto's laten zien.


Dit is mijn shrug in wording. En nu het kouder wordt, denk ik dat ik maar een beetje moet opschieten. Ik ben op de helft, dus ik heb nog even te gaan. Ik ben zo blij met het resultaat. Ik vind het beter uitzien dan ik had verwacht. Best een prettig gevoel als je een nieuwe steek uitprobeert.


En dit wordt de omslagdoek voor mijn moeder. Hetzelfde patroon als deze omslagdoek. Het patroon komt van de blog van Barbara. Het is het patroon van de Summer MCAL. Inmiddels is zij gestart met een nieuwe CAL. Kijk rustig rond op haar blog. Het is een heerlijk werkje, waarbij ik niet heel veel hoef na te denken. Heerlijk voor 's avonds op de bank.

Ik werk lekker verder. Fijn weekend, lieve mensen!

2 opmerkingen:

 1. Mooie steek van je shrug! Ik heb even terug gelezen; goed idee om hem zo te maken dat je hem binnenstebuitenbuitenstebinnen kunt dragen :-)
  En jij gaat je moeder zéker blij maken, lief!
  Fijn weekend,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze worden allebei mooi, deze projecten!

  BeantwoordenVerwijderen