Volgers

woensdag 27 januari 2016

Kattenspeeltje

Ja, je gelooft het of niet. Onze poes is verzot op...


Juist, 'slaap lekker'-thee van Pickwick. En niet dat hij daar nou zo rustig van wordt. Nee, hij wordt er helemaal gek van. Hij vindt het fantastisch om mee te spelen. Best makkelijk, gewoon meenemen van de supermarkt en onze poes kan z'n lol op. Maar om nu iedere keer te stofzuigen als al die thee over de vloer ligt... Hm, ja, daar heb ik dan niet zo'n trek in. Dus bedacht ik een kattenspeeltje. Eerlijk gezegd heb ik er al 'ns eerder een gemaakt. Simpelweg: je haakt een balletje; daar prop je 2 theezakjes in; en voilá, klaar is-tie. Draadje laat je gewoon hangen. Niets is zo leuk als een balletje aan een draadje. Vindt onze poes althans. Ik zocht wat oud katoen uit een doos en ik ging aan de slag.
Het was wat lastig om van een spelende poes een foto te maken. Op deze foto ligt-ie aardig stil en verstopt in z'n rol, maar anders had er alleen een zwart-witte streep op de foto gestaan...

4 opmerkingen:

 1. Grappig, ik hoorde laatst ook al van iemand dat haar kat helemaal gek werd van een bepaalde thee. Die van jou is voorlopig zoet :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk, jij maakt gewoon je eigen kattenspeelgoed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi... leuk idee!!! Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog!

  Groetjes, Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke blogje,ik ben ook weer begonnen, kijk naar uit om meer hier te lezen, groetjes

  BeantwoordenVerwijderen