Volgers

zaterdag 14 november 2015

Achterkant van de shrug

Het is even wat rustiger in mijn crea-world. Maar ik bedacht net dat ik jullie de achterkant van de knit-one-below-steek nog helemaal niet heb laten zien. Dus nog een korte blog van mijn hand. Inmiddels is de shrug gegroeid naar zo'n 25 cm, een kwart van wat het worden moet. Ik ga rustig verder. En ondertussen groeit ook de CAL 2014, maar dat zien jullie eind van de maand. Eerst maar gewoon de voorkant laten zien. (Sorry, de foto's zijn wat donker)


En dan is dit de achterkant met z'n v-tjes. Ziet er ook leuk uit, hè? Ik denk er zelfs over om 'm zo te maken dat ik hem buitenstebinnen en binnenstebuiten kan dragen...


Maar dat is vooral een kwestie van 'wat doe ik met de rand?' En dat komt later wel. Eerst maar even op lengte maken.

Daarnaast ben ik op dit moment bezig om mijn belofte in te lossen. In dit blog heb ik jullie het patroontje beloofd, waarvan ik later gezegd heb dat het eind dit jaar op mijn blog verschijnt. En aangezien het al november is...... Ik moet het nog (laten) uitproberen. Eind volgende week komt het op mijn blog.

4 opmerkingen:

 1. Bedankt voor je berichtje op mijn blog. Bij zulke gebeurtenissen verdwijnen onze hobby's in het niets. Hopelijk kunnen ze alle daders stoppen voor er nog meer aanslagen volgen....

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, de acherkant is ook heel mooi. Ik denk wel dat je uiteindelijk een favoriete kant hebt en in praktijk maar heel zelden tot nooit het vest zal keren. Maar het wordt hoe dan ook mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het wordt heel mooi! Ben benieuwd hoe het uiteindelijk wordt!
  Veel plezier met maken en haken!

  BeantwoordenVerwijderen