Volgers

zaterdag 17 oktober 2015

Gehaakte sloffen

Nog even gauw een blogje vanavond. Ik heb een drukke, maar reuzegezellige dag gehad vandaag. Vanochtend even snel boodschappen doen. Daarna iemand ophalen en door naar een high tea workshop met m'n ex-klasgenootjes van de POH-opleiding. Het was een kippenhok met veel gekakel en een enorme berg gezelligheid.
Ik bedacht net dat ik deze week een paar sloffen heb afgemaakt, maar hier nog niet over geschreven heb. Dus bij deze. Jullie herinneren het misschien wel (of niet...) dat ik een tijdje terug bij de kringloop een paar bolletjes 100% wol had opgevist?! Ik heb even nagedacht wat ik ermee zou doen. Een sjaal? Hm, die heb ik al genoeg. Een muts? Die draag ik vrijwel nooit en er liggen er ook al een paar. Toen kreeg ik het idee om er sloffen van te maken. Dit patroon heb ik gebruikt, alleen had ik niet genoeg om er een dubbel boord op te maken. Maar dit is het geworden:

Zoals jullie op de laatste foto's zien: we hebben een houten vloer. En met zulke sloffen loop ik zeker de kans om nog eens uit te glijden (of van de trap te glijden), dus heb ik van de week maar antislip besteld. Zodra dat binnen is, kan ik de zolen wat minder gladjes maken...... geen overbodige luxe. De bolletjes zijn mooi op. Dit had ik nog over:


Zo blijven er tenminste geen restjes achter tussen mijn wolletjes... ;-) Ik wens jullie een fijn weekend en tot de volgende keer!

3 opmerkingen:

 1. Dat ziet er lekker warm uit.
  Heerlijk, met de winter nog voor de boeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Slim, anti slip, Je kunt het maar beter vóór zijn.
  Ze zullen wel heel lekker warm zijn.
  Groetjes, Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beautiful, Christine! They look so comfortable and warm! :)

  BeantwoordenVerwijderen