Volgers

zaterdag 4 juli 2015

Afgelopen week

En nu zit ik met m'n laptop op schoot en weet ik eigenlijk niet eens goed waar ik beginnen moet. Het bericht over Marinke overviel me, ookal kende ik haar niet. Haar ontwerpen kende ik wel. Leuk, vrolijke kleuren! Ik hield daarvan. En dan zat de temperatuur niet mee voor m'n haakactiviteiten... En gezien het aantal berichten op facebook...was ik niet de enige. Toch is er wel het een en ander uit mijn handen gekomen.

Vorige week was ik heel enthousiast begonnen met deel 2 van de mystery cal van Barbara. Maar het begon zo te trekken, dat ik er niet tevreden over was. Veel getwijfeld, maar uiteindelijk de moed gevat en deel 2 uitgetrokken. Ik had geen zin om helemaal opnieuw te beginnen. Dus heb ik gewoon een maatje groter gepakt, naald 4, en ben met deel 2 opnieuw begonnen. Inmiddels 134 cm breed. Nog niet op de juiste breedte, waardoor ik inmiddels '2 weken' achterloop. En met deze temperaturen haak ik wel wat, maar alles op een rustig tempo met een kan water in de koelkast vlakbij...


En...vorige week was een vriendin van me jarig. En natuurlijk, jullie snappen het al...dan moet er iets gehaakt worden. Iets kleins, vrolijks. Het werd een bloemenslingertje. Op het laatste moment nog een kaart erbij gezocht en het erop vastgemaakt.
Deze week ook nog een bezoekje gebracht bij de Kringloopwinkel. En hoewel ik niet altijd met iets thuis kom, deze keer dus wel. Een paar boeken - jeugdsentiment ;-) - en een paar bolletjes (hihi, hoe kan het ook anders) en een paar kettingen, die ik weer mooi vermaken kan. Ideaal zo'n kringloop in de buurt...


En nu weer rustig aan verder met de MCAL.

1 opmerking:

  1. Leuk, de bloemetjes bij de kaart. Jammer van het uithalen van de sjaal. Ik heb in het begin ook een paar keer uitgehaald om de goede dikte vd haaknaald te bepalen. Ik ben net met week 3 begonnen. Na week 2 had ik 140 cm. Nog niet tot de vingertoppen, maar na 2/3 van het garen 'moesten' we met week 3 beginnen. Ik zie wel hoever ik daarmee kom. Hij hoeft van mij ook niet supergroot te zijn. Succes maar weer!

    BeantwoordenVerwijderen