Volgers

zaterdag 25 april 2015

CAL 2014 en m'n Ibizajurk (11)

Oh, wauw, het is al weer tijd voor mijn 'laatste zaterdag van de maand'-blog. Eind vorige maand vond ik het snel gaan. Het lijkt nu alleen maar sneller te gaan. Ach ja, deze maand was voor mij niet zo'n productieve maand, maar die zitten er ook gewoon tussen. Alhoewel...de zomertop is al bijna af. De sjaal moet ik jullie nog laten zien. Want het is wel prachtig weer geweest afgelopen weken, maar ik had beslist de energie niet om foto's te maken (lag ziek op de bank of was dan weer een paar dagen werken, om vervolgens maar weer ziek op de bank te liggen...). Dus die foto's houden jullie nog te goed.

Aan de CAL 2014 heb ik weinig gedaan. Ik ben nu 1 week verder dan de vorige maand. Het was me - als ik al haakte - gewoon te warm om een deken op schoot te hebben waaraan ik dan haakte.

week 35

En dan nu m'n Ibizajurk...nieuwsgierig zeker? Het voorpand is af. En met het achterpand ben ik ook al begonnen... Kijk zelf maar.Er ligt nog wat werk, maar ik ga rustig door. Aan alle projecten wordt gewerkt. Aan de een soms wat meer dan aan de ander, maar ik houd jullie op de hoogte. Tot de volgende keer.

4 opmerkingen:

 1. Ik ben zo benieuwd naar e urke als ie helemaal af is. Vind hem nu al gaaf!
  Greetzz MG

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O jakkes, niet fijn om steeds ziek te zijn, hopelijk ben je nu goed opgeknapt en heb je overal weer zin in.
  Het jurkje wordt heel fleurig, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vervelend om ziek te zijn. Dan is alles een beetje teveel. Ben je nu weer helemaal opgeknapt?
  Vorig jaar legde ik mijn deken vaak op de eettafel als ik weer wat toeren wilde haken. Want het wordt echt warm met zo'n grote lap op je schoot.
  Jouw jurkje wordt echt vrolijk. Ik ben benieuwd hoe hij is als hij klaar is.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. c' est très beaux de joies réalisations j' aime beaucoup il y a du peps dans ta robe bravo moi je fais deux robes en grannys je te mets le lien vers mon blog tu verras a bientôt
  http://www.dane-et-le-crochet.fr/?post/1020

  BeantwoordenVerwijderen