Volgers

donderdag 5 maart 2015

Opruimochtendje

Dat had het moeten worden...en dat is het ook geworden. Alleen had ik wat meer op te ruimen, dan gepland was. Beter gezegd: ik had met mezelf afgesproken geen nieuwe bolletjes (van wat dan ook) te kopen voor ik mijn andere bolletjes en restjes had opgemaakt. Nou ja, je snapt het natuurlijk al. Die regel heb ik glansrijk verbroken. En nu heb ik ook nog met een vriendin afgesproken om zaterdag naar de hobby en handwerkdagen in de Brabanthallen te gaan... Ach, jullie voelen wel aan dat 't 'm niet wordt. Goed, nu over vanochtend.
Een paar maanden terug had ik bij de Xenos van die mooie clipboxen gehaald. Om mijn wolletjes in op te ruimen. Dat ging prima, ware het niet dat ik meer had dan in deze 4 boxen pastte. Van de week bedacht ik dat ik er nog 2 bij ging halen. Dat zou dan wel voldoende moeten zijn (meer boxen kan ik niet kwijt...). Ik fietste vanochtend naar de Xenos. En nu wil het feit dat vlakbij de Xenos de Boekenvoordeel zit. Ik kon het niet laten om even binnen te lopen. Tsjah, verkeerde keus?! Voor m'n gevoel niet. De bolletjes katoen lagen mij zo verleidelijk aan te kijken. Vrolijke voorjaarskleurtjes. Wie kan dat nu weerstaan?! Dus graai, graai in de bak. En m'n kleurtjes uitgezocht. Gelijk ook nog maar even tussen wat boekjes gekeken en 2 uitgezocht. Ach ja, m'n eigen regel gebroken, maar ik voelde me zo happy. Mijn dag kan niet meer stuk. Ja, ik heb die boxen ook nog gehaald bij de Xenos.


Vorige week had ik ook een nieuw boekje gehaald en bij de kleurtjes die ik zag, moest ik gelijk aan dit boekje denken.


Maar er moest nog wel opgeruimd worden natuurlijk. Dus toch maar aan de slag. Boxen aan de kant. Plastic zakken uit hun hoekje gehaald. En opruimen maar...En dat ging lekker. 1 box nu gevuld met wolletjes waarvoor ik al een project in gedachten heb. 2 boxen met katoen (1 box nieuw, 1 box gekregen van oa mijn oma en schoonzus). In de rest zitten mijn restjes van andere projecten. Ik heb al wel een idee wat ik daarmee ga doen, maar ik heb met mezelf afgesproken dat ik eerst de lopende projecten afmaak. Haha, benieuwd hoelang ik me aan deze regel kan houden...
Ondanks dat: opgeruimd is opgeruimd. Alleen deze 2 plastic zakken kon ik niet kwijt. Maar niet getreurd: ik ben blij met mijn opgeruimd wolhoekje.

2 opmerkingen:

  1. Hat ziet err netjes uit. En met deze doorzichtige bakken kun je mooi zien wat erin zit.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Opgeruimd is netjes!Lekker hoor.
    Greetzz MG

    BeantwoordenVerwijderen