Volgers

maandag 16 maart 2015

Kleine update

Het is nu wat rustiger op mijn blog, maar het haken en breien gaat gewoon door. Lekker in mijn eigen tempo. Heerlijk om te doen. Maar om jullie toch nog even te laten weten hoe het hier gaat een klein update.

Vorige week belde mijn zus mij. Ze had het popje overhandigd aan de toekomstige eigenaresse van 7. En dat overhandigen had ze stukjes van opgenomen. Ik heb genoten van de sprakeloosheid van dat meiske. En dan bleek paars ook nog eens haar lievelingskleur (haha, boft zij dat ik toevallig goed gekozen heb...). Het was zo leuk om te horen. Ik weet precies waarom ik dit gedaan heb. Ze was zóóóó blij! En ik daarna ook. Mijn dag kon niet meer stuk.

Ook nog een update van de sjaal. De sjaal voor mijn man in patentsteek. Grijs/zwart gekleurd. Het gaat langzaam maar gestaag. Rustig aan door breien. Als een heerlijke ontspanning na een drukke werkdag. Inmiddels ben ik over de meter heen, maar toen ik de foto maakte nog net niet...


Wat een heerlijk gevoel dat het eind nu toch echt in zicht komt. Hij wordt ongeveer 1,5 meter, dus nog maar 40 cm te gaan (op het moment dat ik dit schrijf)! Ik ga nog even lekker door...en tegen de tijd dat de kou echt uit de lucht is, zal-ie wel af zijn ;-), maar dat was al ingecalculeerd.

4 opmerkingen:

 1. Geweldig als je creatie zo enthousiast ontvangen wordt! Leuk dat je zus het gefilmd heeft, zo kun je extra meegenieten :-)
  De sjaal wordt mooi! Ik geloof er niets van dat je je man de hele winter met een blote nek hebt laten lopen, dus rustig verder breien; het wordt immers vanzelf weer winter ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, nee, hij heeft inderdaad niet met een blote nek rondgelopen... maar hij kijkt er wel naar uit om deze te gaan dragen.

   Verwijderen
  2. Haha, nee, hij heeft inderdaad niet met een blote nek rondgelopen... maar hij kijkt er wel naar uit om deze te gaan dragen.

   Verwijderen
 2. Dat popje was ook té schattig om niet met enthousiasme ontvangen te worden...
  Lekker voelt dat als je een patroon blindelings kunt breien, verstand op nul en gaan.... en het einde komt vanzelf!
  Groetjes, Jannie

  BeantwoordenVerwijderen