Volgers

zaterdag 28 februari 2015

CAL 2014 en m'n Ibizajurk (9)

En toen was het al weer eind februari. Wauw, wat gaat die tijd toch ongelooflijk snel. Het is ook een korte maand, februari. Maar toch. De weken vliegen voorbij voor mijn gevoel. Dus is het weer tijd om jullie mijn vorderingen te laten zien. Als eerste de deken, CAL 2014. Door alle drukte ben ik wat minder toegekomen aan haken, ondanks een korte vakantie tussendoor. Dus deze keer 3 weken verder. Het is wel heerlijk om het gewoon lekker op m'n eigen tempo te doen. Het hoeft pas volgende winter klaar te zijn. Als dat niet lukt, dan is er een hoop gebeurd tussendoor... Maar nu eerst de foto's van de weken 28 t/m 30:
En dat is uiteraard niet het enige waaraan ik gewerkt heb. Ook m'n Ibizajurk groeit langzaam maar zeker. Het is zo leuk om het te zien groeien. Soms word ik wel wat ongeduldig. Zo van... ff tempootje erop en doorgaan met die naald... Maar dan roept mijn lijf me wel terug en sta ik weer met 2 benen op de grond en ga lekker in m'n tempo door. Rustig, maar gestaag. En af komt-ie zeker! En dan hier de foto.


Inmiddels t/m toer 59. Nog 31 toeren en deel 1 is af. Ik ga rustig door en ik zal jullie op de hoogte houden ;-). Tot de volgende keer!

3 opmerkingen:

  1. De deken wordt mooi! Zolang je er met plezier aan werkt, komt het heus wel af, er volgen nog vele winters ;-)
    Ik ben wel heel benieuwd aan het worden naar je jurkje, ik kan me voorstellen dat je soms wat ongeduldig wordt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed idee om alles in een tempo te doen waarbij jouw lichaam het ook prettig blijft vinden. En met ieder toertje kom je dichter bij het eind. Prachtige deken.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen