Volgers

donderdag 22 januari 2015

En weer iets af....

Allereerst nog een welkom aan mijn nieuwe volgers! Leuk dat jullie mijn blog lezen. Ik hoop dat jullie er net zo van genieten als ik.

....bijna af. Alleen het jurkje, de schoentjes en een vestje oid. Aan het eind van dit blog schreef ik al dat ik bezig was met een popje. Het popje is nu eindelijk af. Haha, dat werd tijd ook.
Vorig jaar september vroeg mijn zus of ik voor een lief vriendinnetje (van 4 jaar) ook leuke onderzetters wilde haken. Die had ze bij mijn zus gezien en ze vond ze zo leuk! Ik dacht: 'Een kind van 4 met onderzetters?' Ik verwacht dat een leuke pop het nog wel beter zou doen dan onderzetters. Uiteraard krijgt ze die onderzetters ook. Maar de pop was toch eerder gehaakt. Nou ja, de onderdelen dan. En in dit jaar van 'eindelijk-eens-even-alle-projecten(-die-er-nog-liggen)-afmaken' ben ik maar's verder gegaan met dit popje, na 4 maanden...En nu is het popje gevuld. Alle 'onderdelen' aan elkaar genaaid. Een haarkap gemaakt en de haartjes erop geknoopt. Pfff, wat een werk is dat zeg. Maar het resultaat vind ik voor een eerste keer niet tegenvallen.
Wat een verschil, hè? Met haar (en wenkbrauwen) toch een stuk leuker! Inmiddels heeft ze ook een onderbroekje. Al vind ik het net een zwembroekje.


Nu even brainstormen over het jurkje, de schoentjes en een vestje ofzo... Hoe dat wordt, zien jullie binnenkort. En dan kan mijn zus weer iemand blij maken...!

4 opmerkingen:

 1. Ze ziet er leuk uit! Het haar is goed gelukt. Dit lijkt mij ook leuker dan onderzetters!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O, wat een mooi popje! Dit wordt vast het nieuwe vriendinnetje van het vriendinnetje ;-)
  Ik ben benieuwd naar de aankleding.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schatje! Echt zeer goed gelukt! Groetjes. Lotte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schatje, heel mooi!
  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen