Volgers

donderdag 16 oktober 2014

Kabouter (1)

Het inmiddels een stuk rustiger op mijn blog. De vakantie is al weer een aantal weken voorbij en we zitten weer in het gewone ritme. Maar ik ben nog steeds lekker bezig met 'grote projecten' en 'tussendoor-projectjes'. Lees maar verder.
Tijdens mijn vakantie zag ik op het blog van Tineke een leuk bericht over haken in de herfst. Het leek me heel erg leuk om mee te doen, maar toen was ik niet thuis. En ik had ook geen spullen bij me om te beginnen. Daarnaast had ik genoeg andere dingen om te doen. Dus uitgesteld. Tot nu dan. Nou ja, eigenlijk een paar weken terug.
Ik was - geïnspireerd door gezellige berichtjes op facebook en internet - op zoek gegaan naar een brei- en haakcafé bij mij in de buurt. En laat er nou een heel dichtbij zitten ook. CreActivity, een leuke handwerkwinkel die ik nog niet had ontdekt, heeft in de even weken op donderdagochtend een brei- en haakcafé. Het is er gezellig en prettig. En ik vind het heerlijk om met anderen te haken, breien, ideeën uit te wisselen, ect. Ik bof dat donderdag mijn vrije dag is. Behalve mijn 'grote projecten' wilde ik daar iets 'kleins' opzetten. En dat werd de kabouter. Nou ja, 'klein', hij wordt uiteindelijk zo'n 70 cm hoog. Volgens het patroon zou het in 8 dagen moeten kunnen. Eerlijk gezegd lukt me dat naast mijn werk niet. Daarvoor heb ik niet genoeg tijd om 1 deel per dag te kunnen haken. En ik werk aan meerdere projecten. Maar inmiddels heb ik deel 1 en deel 2 klaar. En ben ik ook al begonnen met deel 3.
Nieuwsgierig inmiddels? Hier zijn de eerste foto's:En zo groeit... en groeit... en groeit mijn kabouter langzaam tot een heel echte kabouter... (wordt vervolgd)

1 opmerking:

  1. Leuk zo'n project. Je ziet het langzaam groeien! En gezellig om in een haakgroepje te zitten. Ik zou niet weten of dat bij mij in buurt ook is.

    BeantwoordenVerwijderen