Volgers

maandag 15 september 2014

Wie jarig is (was), trakteert...GIVE AWAY!

Jaaaaaaa, hier is-ie dan. Mijn GIVE AWAY. Al bijna een maand geleden bestond mijn blog 1 jaar. En ik heb jullie een give away beloofd. Bij deze dan. Nieuwsgierig???

Ik vind het zelf heerlijk om in nieuwe boekjes rond te snuffelen en te kijken naar nieuwe patronen. Kleine patronen, grote patronen. Van alles door elkaar. Ik geniet heel veel van het haken en heb er echt plezier in. En aangezien ik in Holland woon (nou ja, Nederland dan, want echt Holland is het niet. Ik woon in Noord-Brabant)..., is het dit boekje geworden:

'Hollands haakplezier' van Christel Krukkert

Kenmerkend, die titel, niet dan? En er staan leuke patronen in! Hier een paar plaatjes:Wil je dit graag winnen? Plaats dan een reactie onder dit bericht. Op zaterdag 4 oktober maak ik de winnaar bekend. Ik zou het leuk vinden, als je volger wordt en/of als je een link naar mijn give-away op je eigen blog plaatst.

7 opmerkingen:

 1. Hartelijk gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan ik ding graag mee naar dat leuke boekje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je blogverjaardag!! Ik doe graag mee met je give away. Ik zal vanavond even een linkje plaatsen op mijn blog! Groetjes, lotte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De tijd gaat snel... gefeliciteerd! Op naar het volgende jaar. Ik doe graag mee met je giveaway. Het boekje heb ik niet, maar ik heb al wat leuke haaksels er uit voorbij zien komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heee, ik woon ook in Noord Brabant......
  Wat een leuke give away. Ik zie het nu pas, maar doe nog graag mee. Ik plaats meteen een linkje op mijn eigen blog. Dit boekje willen heel veel mensen wel winnen, denk ik.
  Groetjes, Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van harte gefeliciteerd. Ik doe graag mee. Dat kussende paartje heb ik al vaak voor bij zien komen en wil hem dolgraag zelf haken.
  Groetjes Lize

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dikke proficiat met je blogverjaardag en ik doe heel graag mee :-)

  BeantwoordenVerwijderen