Volgers

dinsdag 30 september 2014

Gelukspoppetje

Zo, toch heel wat gehaakt tijdens de vakantie. En daarna... ;-) zo te zien. Inmiddels heb ik mijn eerste werkweek na de vakantie al weer achter de rug. Gelukkig nog wel tijd gevonden om te haken. Het eerste wat me opviel is dat ik toch weer last kreeg van mijn schouders. Teveel gehaakt? Of...zit ik gewoon verkeerd op mijn stoel als ik werk... Tsjah, 2 opties: stoppen met werken of eindelijk eens fatsoenlijk op m'n stoel gaan zitten... Ik denk dat ik maar voor de laatste ga ;-).

Eerlijk gezegd schrok ik wel toen ik weer op mijn werk verscheen. Ik kwam er namelijk achter dat ik geheel vergeten ben iets over te dragen aan mijn collega. Desondanks heeft ze het (hoe lief ♥) gewoon van mij overgenomen en is verder gegaan waar ik gebleven was. Tjah, dat verdiend een cadeautje, niet dan?

Denk, denk, denk. Wat maak ik? Geen flauw idee. Even gezocht op woolytoons of zij een geschikt klein patroontje hadden. En zo werd mijn idee geboren om een gelukspoppetje te maken. Ik heb tenslotte flink geluk met zo'n collega! En het poppetje is gebaseerd op dit patroon, maar dan net ff iets anders. Geen vleugeltjes en iets eerder gewisseld van kleur. Een 'hoedje' gemaakt. Hier is de foto. Zo is-ie geworden.Ze vond het heel erg leuk. Ze is alleen bang dat haar dochter 'm inpikt...misschien tijd om er nog een te maken???

3 opmerkingen:

  1. Wat een leukerd! Dan blijkt dat het ook zonder overdracht kan... Ik schrijf vaak een veel te lange mail, en merk dan als ik terug kom, dat er veel toch nog gedaan moet worden. Misschien maar geen overdracht doen dan...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij is leuk!! Wat ontzettend lief van je collega. Best bijzonder is dat...

    BeantwoordenVerwijderen