Volgers

dinsdag 23 september 2014

Amigurumisssss

Waar vakantie al niet goed voor is... Ik heb in Duitsland een tijdschrift gekocht 'Amigurumis in love, vol. 3'. Er stonden zulke leuke patronen in. Ik was zelf ook opslag 'in love'. Thuis gauw in de woldoos gedoken om wat roods op te snorren. En wat rose. En toen aan de slag. Begonnen met hele lieve hartjes. Ze zijn zo leuk geworden.


Snoezig hè? Dit tweetal wilde niet alleen binnen op de foto, maar ook wel buiten...Met dank aan mijn zus die de buitenfoto's heeft gemaakt. Maar ze heeft niet alleen deze gefotografeerd. Want toen ik deze eenmaal gehaakt had, vroeg ik me af waarom ik dat niet eerder had gedaan. Voorheen genoeg amigurumis gehaakt. Maar door alle grote projecten zijn ze echt naar de achtergrond geschoven. Het is zo leuk om te doen, dat ik het nu niet ga vergeten. Een heerlijk tussendoorprojectje. En zo werd Willie de Walvis geboren. Willie komt uit het boek 'schattige huisdieren haken'.

Hèèèèèlp, ik ben aangespoeld...!!!

Oooooh, gelukkig! Ik kan weer zwemmen!

Dáááág, tot de volgende keer!
Ach ja, is ze niet lief?! Ik vind 'r echt heel schattig. Nu alweer bezig met de volgende, maar dan iets groter. Ik ben een popje aan het haken. Zodra ze af is, zien jullie haar wel verschijnen.

ps: heb je mijn give-away al gezien? Nee? Klik dan hier. Tot 4 oktober kun je reageren.

2 opmerkingen:

 1. Wat leuk. Dit zijn de Amigurumi's in love van Tessa van Riet. Grappig dat jij ze in Duitsland hebt gevonden. Het zijn zulke leuke patronen. Jouw hartjes zien er echt als een verliefd stelletje uit.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, klopt. Staat ook op het magazine dat ze van Tessa van Riet zijn.

   Verwijderen