Volgers

dinsdag 17 juni 2014

De CAL, granny's, jute en een inktvis

Ja, het is even wat rustiger op mijn blog deze maand. Ik heb het namelijk nogal druk met andere dingen, die zeker even voorrang hebben. Maar af en toe heb ik ook nog een steek gehaakt. En nu tussendoor heb ik even tijd om een blog(je) te schrijven.

Ik ben gestart met dé CAL (Crochet Along). Erg leuk om te doen. Wil je ook (nog) beginnen? Hier en hier vind je de patronen. Per week komen er een aantal toeren bij. En er is in januari gestart, dus ja...ik loop een beetje achter. Maar dat maakt mij niet uit. Ik doe het rustig op mijn tempo tussen alle bedrijven door.
Maar naast de CAL ben ik ook nog begonnen met granny's van alle restjes die ik heb liggen. Ik ben benieuwd hoeveel dat er gaan worden. Ook daar zal een deken van gemaakt worden.En dan ben ik nog begonnen met het haken van het jutetouw. Wat het wordt, blijft voorlopig een verrassing. Anders kan het zijn dat de toekomstige eigenaren er iets te vroeg achter komen... ;-) en dat moet ik zien te voorkomen...


En er is nog een inktvis waaraan ik deze week alle tentakels heb gemaakt. Mijn eerste spiraalinktvis. Wil je dat zelf ook doen? Dan vind je hier de website met alle informatie.

Ja, projecten genoeg. En de tijd komt ook wel weer. Alleen deze maand even niet. Maar dan..., tot later!

1 opmerking:

  1. Druk,druk, druk en dan toch nog zoveel haken! Knap hoor.
    Ben benieuwd wat je van het jute gaat maken...
    Groeten, Jannie

    BeantwoordenVerwijderen