Volgers

dinsdag 22 april 2014

Koningsdag

Zoals je ziet, ik sla Pasen (qua haken dan) dit jaar even over. Ik ben namelijk nog bezig om een patroontje uit te schrijven van een moederdagcadeautje wat ik een paar jaar geleden maakte. Daar moeten jullie nog even op wachten. Maar voor Koningsdag al wel iets kleins gemaakt.

Vorig jaar was onze eerste Koningsdag. En speciaal voor die dag had ik toen mooie rozen gehaakt. Uiteraard oranje. Met leuke rood-wit-blauw blaadjes.Het patroon komt van de blog van Lucy. Een hele leuke blog met veel leuke patroontjes! Een mooi haarspeldje eraan gemaakt en... klaar voor gebruik. Ja, het was echt leuk om te doen. We waren die dag bij mijn broer, schoonzus en neefje. En mijn neefje vond de roos met blaadjes zo mooi, dat hij er ook een wilde. En ja, creatief genoeg, vastgemaakt op z'n jas. Hij was apetrots (en ik ook...!!!).

Maar ook dit jaar kon ik het niet laten om iets te maken. Dus borrel, borrel, borrel, kwam er een idee naar boven. Want Lucy heeft ook een leuk patroon van hartjes. En ik dacht dat ik daarvan ook wel een bloem kon maken. Maar dan moest ik de hartjes aan elkaar maken. Dat was wel even priegelen, maar in de picot (de hartpunt) ging dat prima. Kijk zelf maar naar de foto's.En toen nog een wit rondje geknipt van vilt. Dat heb ik erop vastgenaaid met een ... ja, uiteraard ... blauw draadje. Speldje er achter... en ik ben weer klaar voor Koningsdag!Veel plezier allemaal op Koningsdag!

1 opmerking: