Volgers

zaterdag 22 maart 2014

Van alles en nog wat...

Afgelopen week (en dit weekend ook nog) was een week van een heeeele grote pas op de plaats maken. Ai, ai, echt veeeeeel te veel gedaan. Dus ja. Maar even rustiger aan doen. Ik wil jullie laten zien wat ik deze week (dan toch nog) gedaan heb. Gedeeltelijk dan. Want ik heb ook nog iets gemaakt voor iemand, dat zien jullie volgende week!

Hier het eerste dan. Tulpjes voor een vriendin/collega. Gewoon een makkelijk patroontje van KreaGeja. Alleen was ik te moe om er nog bladeren bij te haken. Maar mijn creatieve geest vond dat het ook wel op een andere manier kon...


En dan, liggend op de bank, ja wat doe je dan. Toch maar haken? Ach ja, ik kan het geloof ook echt niet laten... ;-) Dus alle half afgemaakte projecten aan de kant gelegd en iets heel anders begonnen. Niet te groot, simpel, maar wel leuk: 'a never ending granny'. Van kleine bolletjes, waar ook de tulpjes van gemaakt zijn.
En nog een klein stukje verder gehaakt aan de 4e band van het rokje, waar ik mee bezig ben.


Rustig aan weer verder. Volgende week een nieuwe blog over een 'bloem'potje of potje met bloem of ... dat zien jullie wel. Tot dan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten