Volgers

zaterdag 15 maart 2014

Tudor Rose

Ja....mijn borduurwerkje is klaar!!! En zo leuk geworden. Het was heerlijk om eraan te werken. Stiekem voor ons weekendje weg al een beginnetje gemaakt. Dan kon ik gelijk door als we daar waren. En dat gebeurde ook. Elke avond een stukje. Ontspannen. Alleen had ik niet genoeg tijd om in het weekend ook helemaal af te kunnen maken. Dus daarna nog wat avondjes wat stukjes gedaan. En het weekend daarna, heerlijk in de zon, verder geborduurd, terwijl mijn man en een vriendin van mij aan 't tennissen waren. Ik had van een ander borduurwerk nog een mooi kartonnetje over om de borduurdraden aan te doen. Echt heel handig. Gelijk alle kleuren uit elkaar. En geen draadjes in de knoopt. Om jullie te laten zien hoe het vorderde heb ik na elke avond/dag een foto gemaakt. Hier komen ze dan.

Het kaartje met de draden.

Het allereerste begin.

 Avond 1.

Avond 2.


 Avond 3. Net voor ik deze foto maakte, kwam ik erachter dat er een foutje in zat. Ai, uithalen? Niet uithalen? Besloten om het toch maar uit te halen, maar dan wel de volgende dag.

 Avond 4. En nu zonder foutje.

 Avond 5. Heerlijk geborduurd op de tennisbaan in de zon...

 Avond 6.

 En vandaag het laatste gedaan!

Helemaal afgemaakt. Alle draadjes afgehecht.

Vastgeplakt op een stukje karton.En in het lijstje gedaan. Het staat nu te pronken op onze schoorsteen. Ik moet nog even bedenken van de definitieve plek wordt, maar dat komt wel.


En nu weer door met de andere projecten die er nog liggen. Komende tijd genoeg te doen... ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten