Volgers

zaterdag 29 maart 2014

Sleutelhanger vlinder (patroon) en nog wat...

Vorig jaar heb ik meegedaan met een sleutelhangerwedstrijd van Margaret. Ik heb een mooie vlinder gemaakt. Gebaseerd op de echte vlinder 'blauwtje'. Dat waren nl de kleuren die ik in huis had.



Ik denk dat hij ook heel leuk wordt in vrolijkere voorjaarskleuren. Ik heb de tijd nog niet gehad om 'm nog een keer te maken. Margaret heeft het patroon gecheckt en dat was wel nodig ook. In mijn enthousiasme waren er toch wat fouten ingeslopen. Ze vroeg of ze het patroon op haar blog mocht plaatsen. En dat vond ik goed. Maar ik bedacht toen dat het nog helemaal niet op mijn eigen blog staat...oh, oh, oh. Dus bij deze de link naar het juiste patroon. Ik zou zeggen: 'geniet ervan, en maak 'm na in de kleur die je zelf wilt.'

En er kwam weer een give-away langs, waar ik me maar op ingeschreven heb... ;-). Deze loopt nog (7 april worden de winnaars bekend gemaakt) op de blog van Joke, klik hier.

Dan ben ik ook nog bezig met mijn eerste inky, van inktvisjes haken voor couveuse kindjes. Klik hier voor de website waar de patronen, ect. opstaan.


En ik heb nog jutetouw besteld. Het kwam van de week binnen. Maar wat daarvan gemaakt wordt blijft geheim tot eind september. Ik ben in ieder geval ruim op tijd... ;-).


Ik heb geen tijd om me te vervelen, geloof ik! Heerlijk gewoon, zeker in combinatie met dit prachtige weer!!!

1 opmerking:

  1. Dan je voor het linken! Heb geprobeerd mij aan te melden als volgster van jou blog maar er zit een fout (HTTP 400) op het web waardoor ik niet via google kan inloggen.
    Jammer, maar ik blijf je volgen.

    Groetjes, Joke

    BeantwoordenVerwijderen